h i r d e t é s

A képmutató érsek húg…

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A képmutató érsek húg…

2016. július 17. - 09:29
0 komment

 

Fülöpné Erdő Mária kalandja a tudománnyal!

avkf.hu

A vallás, mint az európai kultúra valamikori alapja padlón van, amiért sokat tettek az egyházak.

A magyar papok már régen összekeverik a hitet a vallással és megpróbálnak minden eszközzel kierőltetni olyan helyzeteket, amikor a vallás és ezen keresztül az egyház pozíciója erősödik. Nem érdeki őket az emberek hite, ami van csak az lett a lényeg számukra, hogy a kiürült perselyek helyére újabb forrást találjanak.

Esztelen és a pápa kinyilatkozásaival ellentétes szolgálatukkal tovább mélyítik azt a szakadékot ami az elmúlt több mint száz évben kialakult.

Az egyház jelenlegi állapota nagyon hasonlít az MSZMP ( Magyar Szocialista Munkáspárt) 80-s évekbeli állapotára.

A hívők ott vergődnek abban a szakadékban, ami a hit és az egyház között kialakult. Érsekek és püspökök felelőtlen migránsozása, a Krisztusi tanok tudatos megtagadása, a sok esetben magukból induló bújtatott homofób megnyilatkozások, a hívők pénzéből készülő stadion, mind-mind azt bizonyítja, hogy a katolikus egyház Magyarországon ugyan úgy el van tévedve, mint az orbáni hatalom, jövőt kiállt és a múltba süllyed. Nem volna ezzel semmi baj, ha nem a jövőnket vennék el nagy összefogásban. Az egyházi sötétség rászállt az országra Orbán hatalmával. Ezt a valódi és mély sötétséget igazolja Fülöpné Erdő Mária, aki vélhetően szabálytalan doktorijával grasszál a hit tudományában.

Azt azért mindenki tudja, hogy nyitrai egyetemen a legkönnyebb a térségben doktorit szerezni és habilitálni, ami természetesen nem von le semmit a tanítás színvonalából, hiszen ezek csak a professzorok kölcsönös praktikái. Az érsek húga az ostyát magához veszi, de a tisztességet képtelen felismerni!


 

h i r d e t é s