h i r d e t é s

A keresztény magyarok unga-bunga kormányzása

Olvasási idő
4perc
Eddig olvastam

A keresztény magyarok unga-bunga kormányzása

2019. október 14. - 15:04

 

Felláció a Fidesz táborában

Deutsch Tamás ifjúdemokrata „lepedőművész”, sokszoros szex bajnok és házassági kalandor dicsőségesnek nemigen mondható éveiről talán már elfeledkezett hazánk kilenc és fél millióra csökkent adófizetője, mikor a sokadik Fidesz-KDNP botrány után a vasárnapi helyhatósági választások előtt kirobbant az öregedő kormányzó párt újabb – immár letörölhetetlen – botránya, Borkai Zsolt polgármester unga-bunga party-ja. Az elmúlt napokban jöttek az érvek, hogy ez erkölcstelen, és aki így viselkedik a magánéletben, az a közéletben sem lehet más. - Mellesleg ez utóbbi látszik megerősödni a korrupciós vádak fényében, vagyis a győri közbeszerzésekről szóló oknyomozó jellegű „újságírói” anyagokban. - De most nézzünk egy másik aspektust. A politikusok orgiáját, a prostituáltakat, kábítószer-fogyasztást és az adófizetők pénzéből finanszírozott méregdrága parti- kellékeket. 

Az egész, mint egy visszatérő rossz álom, úgy idézi fel a nyár eleji osztrák botrányt Strache alkancellár körül, aki az ibizai bérelt villában készült felvétellel bukott le. Ott nem került elő a teljes felvétel – kis ízelítő is elég volt a kormány bukásához –, de sejthető, hogy több is történt, mint hogy beszélgettek az orosz befolyásnak megágyazó korrupciós ügyről és a hatalmas összegekről.

A közfeladatot ellátó személyeket sokan próbálják behálózni. Ez önmagában nem meglepő, éppen ezért vannak szabályok a működő demokráciákban a lobbi tevékenységről, ezért van olyan fizetésük a közszolgáknak, amiből meg tudnak élni. Magyarországon az elmúlt harminc évben még nemigen volt demokrácia, így az összehasonlítgatás más európai államokkal oktalan, de fogjuk rá, hogy Hungária hivatalosan demokratikus állam, ahol hivatalosan nem történhetnének a győri városvezetéshez hasonló események és nem lenne szükség a népképviselők ilyetén való „fizetés-kiegészítésére”.

Miként vélekedik az Orbán személye körüli miniszter?

Tény, hogy a hazai futball-kormányzattal megvert polgársága többsége immár egy évtizede tudat-módosult állapotban van - az viszont, ha nagyvárosok polgármesterei, miniszterek vagy magas beosztású döntéshozók tudat-módosult állapotban orgián vesznek részt, színtiszta nemzetbiztonsági kockázat. Olyan szintű kockázatvállalás, amely elfogadhatatlan és azonnali közszolgálatból való elbocsátással kell(ene) járnia. Legyen szó akár az osztrák alkancellárról, akár az IMF korábbi vezetőjéről, Dominique Strauss-Kahnról. Ugyanis megengedhetetlen, hogy a választott politikusaink, döntéshozóink zsarolhatóak legyenek.

Gulyás Gergely magyar miniszterelnökség-miniszter az osztrák botrány idején úgy nyilatkozott:

„Azt remélem, hogy azért közöttünk nincsenek vezető pozícióban olyanok, akik hasonló óvatlanságot követnének el…” – Az utóbbi tíz esztendő történései éppen az ellenkezőjét bizonyítják! – Akik képesek a sorok között olvasni, azok azt is kihallhatták Orbán „személye körüli miniszter” nyilatkozatából, hogy nem az államilag pénzelt orgiákat kifogásolta a kormányfő magyar hangja, hanem az óvatlanságra figyelmeztetett.

Mindig voltak, mindig lesznek ilyen történetek - ez nem rendszer specifikus kérdés. Volt az elmúlt években olyan magyar nagykövetségi munkavállaló, aki beleesett a „honey trap”-be, vagyis egy édes szerelmi csapdába: egy fiatal lány elcsábította az idősebb diplomatát, amiről a titkosszolgálat véletlenül (!) felvételt készített... Régi módszer ez is. Más szóval: a nemzetbiztonsági kihívások csakis nőttek, mivel egyre alacsonyabb költséggel lehetett egyre jobb színvonalú felvételeket készíteni.  A közösségi média és a social engineering révén egyre könnyebb bárkit személyre szólóan behálózni és olyan helyzetbe hozni, amivel később zsarolható lesz. Gondoljunk csak arra az „apróságra”, hogy a magyarországi titkosszolgálati állomány 90 százaléka még Kádár és Grósz Károly idején (ráadásul a Szovjetunió titkosszolgálatával együttműködve) gyűjtötte az adatokat az ifjú demokratákról és az ellenzékről, úgy általában. Amit mostanában „tény feltárnak” Budapesten vagy Győrben, annak nem kis részét a KGB munkatársai, köztük egy Vlagyimir Putyin nevű alezredes is tudta-tudja. -  Ez 2019-ben már közismert tény, éppen emiatt aggasztó, ha egy-egy döntéshozó annyira hatalmasnak érzi magát, hogy efölé képzeli a befolyását. – Az unga-bunga életmód már a rómaiak óta ismert az olvasott emberek köreiben. Nemrégiben is volt példa rá Róma városában, a következményei is köztudottak a nem feledékeny fővárosi polgárság emlékezetében.

Miközben Borkai Zsolt polgármester-jelölt és környezete legújabb – az Európai Unió támogatásából is nem aprópénzt igénylő – tevékenységéről meglehetősen zaftos illusztrációkkal számolnak be a nyugat-európai sajtóban, a Lehet Más a Politika (LMP) függetlenné vált országgyűlési képviselője, Hadházy Ákosa kormánypárti fellációról nyilatkozott az újságíróknak, kilátásba helyezve egy esetleges bírósági eljárást…  „A csoportosan végzett orális szex egyik formája az eszterlánc (angolul daisy chain). Legalább három személy vesz részt oly módon, hogy a résztvevők egy kört formálnak, és mindegyikük ad és kap is orális izgatást. A láncban tisztán heteroszexuális, férfi-nő kapcsolat csak akkor áll fenn, ha páros számú résztvevő van.” – A korrupcióról, a győri polgármester tényleges szerepéről, az eszterláncról és egyéb győri nép-képviseleti tevékenységről így valószínűleg 2020-ig is elhúzódó bírósági eljárásból értesülhetnek majd hazánk polgárai.

Címkék: 

 

h i r d e t é s