h i r d e t é s

A kormány a teljes elhülyítést az iskolában kezdi

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A kormány a teljes elhülyítést az iskolában kezdi

2016. január 25. - 13:52
0 komment

 

A focizós, Felcsút-mezes kisfiú verse megvolt, az asszonyveréses népdal túlköltésével együtt.

De van még tovább is.

Nyolcadikos történelemkönyv

"Írd meg a képek alapján, hogy az urna elé járuló választópolgárok milyen településen szavazhatnak, illetve melyik társadalmi réteghez állhatnak legközelebb!"

Rég voltam nyolcadikos, de bevallom őszintén, felnőtt fejjel nem értem a kérdést. Ön érti?

Hetedikes irodalomkönyv

Teljes agygörcs ez a "Nyugatimádat"

Az rendben van, hogy Orbán Ráhel Svájcban tanul, pedig járhatna magyar iskolába és Jaguar volt az esküvői autója. Márkák? Logoók? Hagyjuk ezt!

A kormány propagandatévéjét is sikerült becsempészni (MTV), azután zárójelben kifejti a szerző, hogy ő a Music TV-re gondol.

Azért azt megkérdezném a tankönyv írójától, hogy mutasson nekem egy olyan 21. századi munkahelyet, ahol faxon dolgoznak. Azután szeretném megjegyezni, hogy a logó, a sztár és a sláger nem tárgy.

(via mentalisdeficit.blog.hu)

Egy fideszes ismerősömtől tudom, hogy Kondor Katalin szakértő, és ha ő azt mondja a köztévében, hogy ne internetezzük, mert ott csak hamisságot és elferdített tényeket lehet olvasni, akkor az úgy is van. De mivel az iskolások jó eséllyel nem hallották a szakértő szavait, hát' bekerült a tankönybe is.

10 oldal a patetikusan üres semmitmondások mesterétől, Paulo Coelhótól egy hetedikes irodalomkönyvben.

Az amerikaik igazi ostoba bunkó emberek, hiszen náluk a logikus gondolkodásszinte az utolsó helyen áll. Ugye-ugye? Bezzeg egy CÖF-CÖKA-s mennyire logikusan tud gondolkozni.

( A két hetedikes irodalomkönyv: Tóth Krisztina-Valaczka András: Irodalmi ikerkönyvek 7., tankönyv; Alföldy Jenő-Valaczka András: Irodalom 7. - via 444.hu)


 

h i r d e t é s