h i r d e t é s

A kormányinfó a legnagyobb hakni!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A kormányinfó a legnagyobb hakni!

2021. április 23. - 14:33

 

Gulyás Gergely a csütörtöki (2021. április 22-ei) kormányülésen bejelentette, hogy szombaton kinyithatnak a vendéglátóhelyek teraszai. A teraszok este fél 10-ig lehetnek nyitva, a kijárási tilalom pedig 23 órára módosul.

Gyulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter Kormányinfó sajtótájékoztatón – Forrás: Médiaklikk / M1

Ezek után Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter megsziporkáztatta előadóművészi képességét is. Akkora haknit nyomott, hogy még Benny Hill is megirigyelte volna, ahogy rezzenéstelen arccal, drámai hangon előadta a baloldal oltásellenességét, megfejelve az alábbi mondattal:
"Életveszélyt hordoz magában, ha bárki hisz nekik, akkor meghalhat"
Mondatai után isteni csoda következett. Nem rázta a nevetés és nem szakadt rá a mennyezet azok után, hogy egy felmérés szerint a Fidesz-KDNP szimpatizánsoknak a 49 %-a, míg a szocialista szimpatizánsoknak csak 19 %-a nem akarja beoltatni magát. Folytatta hát mesébe illő módon.

A kormányinfóról közzétett videóban 2 perc 11 másodpercnél hirtelen furcsa, Fidesz politikus szájából szinte értelmezhetetlen szavak hagyták el ajkait. Valami teljesen ismeretlen okból a Brüsszelt hibáztató kormányzati lózungok helyett ömlengeni kezdett az EU vakcinabeszerzéséről. Hihetetlen módon Gulyás Gergely képes volt kimondani azt a mondatot, hogy " a Pfizer vakcinákat is mindig időben megkapjuk", ami szinte a csodával határos, hiszen nem is olyan rég még azt mantrázták, hogy azért kell az EU-ban még nem engedélyezett vakcinákat is beszerezniük, mert Brüsszel nem szállítja elég gyorsan az oltóanyagot. Most megtudhattuk tőle, hogy ez nem igaz, mert a Pfizer vakcinák mindig időben megérkeznek.

A videóban 5 perc 17 másodpercnél visszatért a kormánytól megszokott csepüléshez, bizonytalanság keltéssel és félelemkeltéssel becézgette az ellenzéki pártokat és azon szakszervezeteket, akik az iskola és óvoda nyitást korainak, veszélyesnek tartották. Nem meglepő módon fel sem merült benne, hogy a félelemkeltés és az ésszerű óvatosság éppen annyira különbözik egymástól, mint a valódi kormányzás és a szisztematikus tolvajlás.

Ezek után nagyon cizelláltan és hosszú ideig magasztalta a kormány hihetetlenül nagyszerű teljesítményét, majd visszatért az alap mantrához, hogy a baloldal hagyjon fel az oltásellenességgel. (szekszarditukor.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s