fbpx A méhem nem alku tárgya | CIVILHETES

h i r d e t é s

A méhem nem alku tárgya

Olvasási idő
4perc
Eddig olvastam

A méhem nem alku tárgya

2019. január 08. - 08:13

 

„A lányokat lelövik ugye?” Legalábbis, akik nem hajlandóak üzembe helyezni a petefészküket országunk gyarapodása érdekében. Ez persze csak egy költői kérdés részünkről. De ugyan akkor igencsak elgondolkodtató alternatíva ha elolvassuk a hvg egyik évzáró cikkének a szalagcímét

„Nemzethalál súlyának a terhét rakta Orbán a magyar nők vállára.”

Sűrű bazdmegezés helyett inkább, ami ugyan teljesen jogos reakció annál akit vaginával áldott meg sors ezúttal a higgadtan ennek viszályságait szeretnénk inkább megmutatni.

„Sine ira et studio”

Mulatságos gondolat hogy a szaporodás folyamatából lazán kihagyják a férfiakat mind döntési jogokat illetően , mind pedig kulcs tényező szempontot ugyanis a megtermékenyítés procedúrája egyenlőre még nem laborban történik, Petri csészékben ,bár kitudja lehet a felé haladunk ebben kísérleti laborban. Viccet félretéve a gyermek vállalás két ember döntése kell legyen, magánügye és nem közügy amin mindenki csámcsoghat kénye kedvére.

„Untig elég a rokonok, családtagok, rendszeres kíváncsiskodó és idegtépő természete”

Kár lenne úgy tenni mintha minden férfi itthon családalapításra vágyna és ebben a nők mint egy bűnbakként akadályozó tényezők lennének.

Bár hibáztatni mindig könnyebb mást, mint elismerni saját bűneinket aminek a lajstroma immáron tetemes méretű és egyben az oka is a nemzetfogyásnak, ám a fenti kijelentéssel egy laza mozdulattal rákenték a nőkre a felelősséget, csak azért hogy még véletlenül se vágyjanak egyenlőségre, egyenlőjogokra és bérre, ami akár elő is mozdítaná a gyermekvállalást.

Mert a gyerekhez, gyerekek neveléséhez nem elég a szeretet a „nagy kaland ígérete” ahogy drága kampány filmünk hirdeti , abból nem lehet jóllakatni senkit, hogy a legegyszerűbb fiziológiai szükségletre gondoljunk.

Már megszokhattuk ugyan hogy a nő mint a bűn eredendő megtestesítője akkor is ha egyenlőséget akar és akkor is ha nem és megkötné férfit, apává tenné főleg ha Ő neki esze ágában sincs szaporodni, -mert mindig van valami vele ami miatt hibáztatni kell.

Az öntudatukra ébredt nők talán a legveszedelmesebbek, akik túl kívánnak tenni a szerepükön.Pl azért is,hogy ne csak az apákon legyen a kenyérkeresés terhe, vagy segítsen embertársán ha bajba kerül, mert az állam nem teszi meg. Ennek eredménye hogy nincs ratifikálva a több éve megszavazott Isztambuli egyezmény sem és ezzel szembe megy a világ többségével ami pont most él meg egy paradigma váltást.

De most térjünk rá a szaporodást valóban gátló tényezőkre, amiket pártunk és kormányunk nemes egyszerűséggel kihagyott a képletből.

  • Bizonytalan financiális (anyagi) körülmények: Bizony ha az ember azt látja és tapasztalja maga körül, hogy több ezer családot lakoltatnak ki az otthonaikból, az nem éppen hat afrodiziákumként ,hogy hitel spirálba verje magát , csak azért hogy legyen gyereke.
  • Alacsony bérek és stagnáló pozíciók: Azon kevés fiatal aki mégis dolgozik a havi nettóból még saját maga ellátást sem tudja fedezni nem hogy egy gyereket felneveljen, ami milliókba kerül átlagosan. Hatalmas mértékű a pályaelhagyók száma is ami azért aggasztó mert hiába van meg a végzettsége amivel előrébb haladhatna a ranglétrán és amivel kigazdálkodhatná azt az istenverte zigótát, nem fogja mert itthon nem divat az előléptetés. Évekig évtizedekig belerohad az ember a státuszába eredmény és anyagi kompenzáció nélkül.
  • Kétséges minimumok: Ha az ember nem a felső tízezer szülötte nem igen juthat rendes orvosi ellátáshoz már itthon, és kétséges ha korházba kerül túl éli e a nagy találkozást.

A szakemberek ugyanis már rég elhagyták az országot az állami szektorban. A gyerekvállalás még rizikósabb és kétséges hogy túléli-e a 2éves kort a közegészségügyben.

Ki kell emelnünk azonban hogy aki mégis megpróbálna szülő lenni, de az egészsége nem engedi, annak a lombik program támogatása megoldást adhatna, de nem nálunk mert itthon ezt sem támogatják milliárdokkal sem milliókkal nem úgy mint a stadionok építését, nem beszélve kezelési költségekről.

Haldokló oktatásügy: Általános tény, hogy a szülő szeretné ha gyereke többre vigye mint Ő és addig képezze tanítassa ameddig csak tudja. Viszont hála az új rendszernek már esélye sem lesz megszereznie a minimumot, ellenben megtapasztalhatják a modernkori rabszolgaság vívmányait ahol az eszedre nem lesz szükséged ha elég méretes a nyelved.

Anti demokratikus törvények: Köszönhetően a rabszolgatörvénynek még idejük sem lesz a delikvenseknek családalapításra ha munkáltatók úgy döntenek, hogy ultimátumot adnak alkalmazottaiknak és lássuk be az ilyen mértékű hatalom gyakorlás az igazi jellempróba, de a profitot hajkurászva ez még is huszadrangú tényező.

A független igazságszolgáltatás már a múlté, minden hatalmi ág egy kézbe került. Nem annyira vonzó egy ilyen feszkós helyzetben világra hozni egy kisdedet ugyanis fogságban nem igazán megy a szaporodás sem. A hajléktalan törvény meg szemlélteti is kb hogy miért nem érdemes még csak gondolni sem a felelőtlen gyermekvállalásra hogy ne tegyünk tönkre egy ártatlan életet már az elején amellett hogy magunk is a társadalmon kívül rekedünk. Ez persze nem zárja ki annak a lehetőségét hogy a tudatos nem szaporodás is megbélyegezheti az embert.

Sárba tiport emberi és szabadságjogok: Nem túl megnyugtató hogy az embert elítélik akár vélemény különbségek miatt is. Ha nem tartasz a tömeggel hanem megpróbálsz saját értékrended szerint élni, amibe belefér az hogy felneveld más gyermekét is. Az adoptálás ma itthon bonyolultabb procedúra mint egy abortusz. Pedig rengeteg árva gyerek él Magyarországon akiknek szükségük lenne normális szülőkre nem beszélve azokról akik elveszítették háborúban családjukat. De itthon a jó cselekedet egy halálos ítélettel érne fel és nyilvános kivégzéssel.

Ez így önmagában is elég a stressz faktorszám növekedéséhez aminek egyértelmű következménye az hogy itthon még csak véletlenül se szaporodjon egy gondolkodó nő

„Főleg ha még azt is figyelembe vesszük, hogy a nemzethalálnak köszönhetően legalább örökre búcsút mondhatnánk, azoknak akik módszeresen hoznak rossz döntéseket generációról generációra táplálják a gyűlöletet és a rasszizmust és ennek valóban van egy perverz pozitív felszabadító kicsengése ha ez valóban tőlünk függ.”


 

Kommentek

h i r d e t é s