h i r d e t é s

A Mészáros birodalom része lett a Gong Rádió

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A Mészáros birodalom része lett a Gong Rádió

2017. november 15. - 14:16

 

A Fidesz közeli, rendkívül gyorsan gazdagodó felcsúti polgármester köreihez tartozó cég vette át a Kecskemét és régiójának rádióját.

Felcsút polgármesteréhez került Kecskemét térségének leghallgatottabb rádiója, a Gong Rádió, tudta meg a 24.hu. A felvásárlást Mészáros Lőrinc a herceghalmi bejegyzésű Talentis Group nevű cégén keresztül hajtotta végre még október 24-én, az ügyletről pedig ma írt elsőként a 24.hu A hírportál szerint a tulajdonosváltozásnak már a cégnyilvántartásban is látszik a nyoma, ahol függőben lévő változásként mutatják azt. Az állítólagos vásárlásról szerdán kora délutánig a 24.hu-n kívül a sztarklikk.hu és a hvg.hu is beszámolt.

Az 1996-os alapítású, kecskeméti Gong Rádió Kft. a leadott pénzügyi beszámolója alapján rendkívül sikeres üzleti vállalkozás. Tavalyi nettó árbevétele 181 millió forint volt, adózott eredménye 42 millió forint. 

A kft. több helyi rádiós frekvenciával is rendelkezik, Kecskeméten kívül jelen vannak Nagykőrösön, Csongrádon, Gyömrőn, Kecelen, Solton és Baján is. A Gong Rádiót a 18 és 59 év közötti korosztály 51,4 százaléka hallgatta helyben, ezzel toronymagasan piacvezetőnek számít, sőt Magyarországon a 4. leghallgatottabb helyi rádió a Gong Kecskeméten az Inspira Media Research adatai alapján.

A 24.hu cikkével kapcsolatban telefonon kerestük Tőzsér Juditot, a Gong Rádió Kft. ügyvezető igazgatóját, akit azonban nem értünk el. 


 

h i r d e t é s