h i r d e t é s

A paksi polgármester-választáson elbukott, de nem hagyták az út szélén

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

A paksi polgármester-választáson elbukott, de nem hagyták az út szélén

2015. október 31. - 11:19
0 komment

 

A Fidesznek már csak a paksi bővítés miatt is fontos volt, hogy megbízható ember üljön a paksi polgármesteri székbe a 2014 őszén tartott önkormányzati választások után.

Ezért is szedték elő Kozmann György többszörös világbajnok kenust, hiszen ki ne szeretne egy többszörös világbajnok kenust, ugye - írja a 444.

Sajnos azonban a helyi KDNP például pont nem nagyon szerette Kozmann Györgyöt. A többszörös világ- és Európa-bajnok, kétszeres olimpiai bronzérmes sportoló részben a fundamentalista nanopárt ellenállásába bukott bele, meg persze el is veszítette a választást. A polgármester Süli János, az erőmű korábbi vezérigazgatója lett egy országosan teljesen ismeretlen politikai erő támogatásával.

De a Fidesz szerencsére senkit nem hagy az út szélén: Kozmannt egy október 30-án este közzétett határozatában Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter sportügyi helyettes államtitkárrá nevezte ki.

Elődjét, Kiss Norbertet szeptember végén mentették fel, miután hivatalba lépett Sávolt-Szabó Tünde, az új sportügyi államtitkár.

Sok sikert és jó munkálkodást kívánunk Kozmann úrnak! (via hvg.hu)

 

(Címlap: Forrás: m1)


 

h i r d e t é s