h i r d e t é s

A rendőrség cáfolta a Pesti Srácokat: Nem történt fegyveres támadás Veszprémben

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A rendőrség cáfolta a Pesti Srácokat: Nem történt fegyveres támadás Veszprémben

2019. június 01. - 17:51

 

"Fegyverrel támadt kollégáira egy férfi az egyik veszprémi gyárban" - jelentette szalagcímben a Pesti Srácok, ami aztán kommandós akcióról, nagy erőkkel felvonuló TEK-ről, több órás mentőakcióról írt más forrásból meg nem erősített beszámolójában. - írja a 444

Forrás: MTI

A rendőrség nyilvános közleményében azt írta, "[h]angulatkeltő és tárgyi tévedéseket tartalmazó írás jelent meg a pestisracok.hu oldalon". Tájékoztatásuk szerint annyi igaz volt, hogy péntek este 21:03-kor bejelentés érkezett egy veszprémi üzemből egy férfiról, aki munkahelyi konfliktus miatt fenyegetőzött, és fenyegetéseit nyomatékosítva megmutatta egyik kollégájának a nála lévő fegyvert. A rendőrség tájékoztatása szerint nagy erőkkel vonultak ki és megkezdték a gyár üzemeinek kiürítését. "Közben azonosították a lehetséges elkövetőt, akit a rendőrök 21:43-kor az egyik gyáregységből kilépve felismertek". A férfi a rendőrök felszólítására ellenállás nélkül megadta magát.

Mint kiderült, hátizsákjában lőfegyvernek nem minősülő airsoft fegyver volt, ezt lefoglalták.

A veszprémi rendőrség tájékoztatása szerint az igaz, hogy riasztották a TEK-et, de mivel intézkedésük okafogyottá vált, a kommandósok meg se jelentek a helyszínen.


 

h i r d e t é s