h i r d e t é s

A szakadt városházára új csapat kell - Mocorog az ellenzék Esztergomban

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A szakadt városházára új csapat kell - Mocorog az ellenzék Esztergomban

2019. február 16. - 12:46

 

A jelölteket castingolják, nem kijelölik. Ha több jelölt bukkana fel egy-egy körzetben, akkor előválasztással döntenék el, hogy ki kerül be végül az ellenzéki tízbe. És végre valahára leírta, hogy mi lenne a pártok dolga egy olyan kisvárosban, ahol a népesség alulról karcolja a harmincezret.

A szeretgom.hu portálon jelent meg Cserép János felhívása az őszi önkormányzati választással kapcsolatban.

Lokálpatriótákban látja Esztergom jövőjét

"Ideje belátnunk, hogy párt által kijelölt, delegált, kiképzett, feldícsért csapatok a perifériára juttatták a várost az elmúlt két évtizedben a nem-esztergomi érdekek - sokszor öntudatlan - kiszolgálása miatt."

Kettős a cél: egyrészt "Szent István városának" mind a tíz körzetében egy-egy lokálpatrióta jelölt induljon a Fidesz jelöltjeivel szemben. Másrészt fontos cél az is, hogy lokálpatrióta jelölt induljon a polgármesteri székért is.

2010, 2014 és 2018 tavasza is megmutta, hogy nincs más út

Biztosak lehetünk benne, hogy minden körzetben lesz egy a Fidesz által kiállított jelölt, akitől valószinűleg ugyanaz várható el, mint az eddigi fideszes testületektől: szolgalelkű kiszolgálása a Párt felsőbb akaratának, sokszor akkor is, ha épp Esztergom érdekével ellentétes, amit fentről kérnek tőle. 

"Azt kell elérnünk, hogy a Fidesz jelöltjeivel szemben csak egyetlen, lokálpatrióta jelölt induljon el a választáson. Méghozzá körzetenként a legfeddhetetlenebb, legjobb képességű, legbecsületesebb jelölt, akit csak találni tudunk." - írja Cserép János

A fotelforradalmárok már el is kezdték zsűrizni az alakuló összefogást, pedig merőben új a megközelítés, főleg Esztergomban.

"Így kellene csinálni, csak hiteles ember vezetésével..."

- bizonyára a Facebook-os véleményvezér, a napfényre még sosem kibújt, politikailag szűz, mindenkinek megfelelni akaró és minimum Jedi lovagokra gondol. A nevét szándékosan nem írom le, mert nem a személy a lényeg, hanem az a "jelenség" amely az ilyen és ehhez hasonló kommenteket szüli. De nevezhetem butaságnak is.

Jelöltségben gondolkodók motivációs levelét és önéletrajzát az [email protected]s.hu e-mail címre lehet elküldeni. Határidő: 2019. március 1. 


 

Kommentek

h i r d e t é s