h i r d e t é s

A tantra jóni masszázs gyógyító ereje

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

A tantra jóni masszázs gyógyító ereje

2024. február 19. - 09:12

Egy idő után minden hölgy vágyik arra, hogy felszínre kerüljön a valódi nő, aki már régóta csak odabent szunnyadt. Mindenkiben megvan a női őserő, mindenki érzi magában, de előhívni már nem ennyire egyszerű. Amikor belekezdünk a folyamatba, megtapasztalhatjuk a feltétel nélküli figyelmet, az érintést, amit a tantra jóni masszázs nyújt számunkra. Az biztos, hogy sokkal boldogabb lenne a világ, ha a nők mernék előhívni a bennük rejlő erőt.

Forrás: intimazs.hu

De vajon hogyan zajlik ez a masszázs és miben segíthet? Az alábbi írásunkban ezt a témát fejtjük ki részletesebben.

Mi is a jóni masszázs és honnan ered?

Az intimázs tantra jóni masszázsa az indiai kultúra egyik legfontosabb eleme. Évezredek óta hagyománya van. A jóni kifejezés is innen ered, azt jelenti, hogy istennő. Ez tehát nem egy modern megoldás, egy 21. századi őrület, sőt, kevesen tudják igazán jól csinálni. Abban segít, hogy a bennünk rejlő szexuális energiákat felszabadíthassuk, hogy a minket ért traumákat és nehézségeket oldjuk. Mivel a testünk képes ezeket az izomszövetekben tárolni, így fontos, hogy megszabaduljunk tőlük, hiszen egyszer mindenkinél betelik a pohár, onnan viszont nehéz ismét egyensúlyba jönni.

A tantra jóni masszázs eredménye lehet akár egy korábbi trauma felszínre törése, de akár egy kitárulkozás is, amikor a kreatív energiák előtérbe kerülnek. Mindenki más problémával keresi fel a masszőrt, így ahogy nincs két egyforma masszázs, úgy nincsen két egyforma probléma sem, amire megoldást kaphatunk.

Mi állhat az utunkban?

Mindenekelőtt tudni kell, hogy az érintések főleg a mély traumákat képesek felszínre hozni és oldani. Mivel ezeket mélyen tároljuk, így sokszor nagyon nehéz őket megtalálni, nem is mindig elég hozzá egy alkalom. Ha azonban sikerült előhozni, akkor meg kell vizsgálni azt, hogy miért hátráltatnak bennünket, csak így oldhatjuk meg a problémát. Az az energia, amely egészen idáig a tudattalanban tartotta őket, végre felszabadulhat, ettől fogva pedig szabadon rendelkezhetünk vele.

Ez nem egy erotikus masszázs

Sokan élnek tévhitben, és azt hiszik, hogy ez egy erotikus masszázs, pedig ez egyáltalán nem igaz. Itt nem cél az orgazmus elérése, bár lehet a szexuális energiák felszabadulásának mellékhatása, a hangsúly nem ezen van.

Nem, nem is egy előjáték. Itt a cél, hogy a masszázs során a bennünk rejlő szexuális energia kibontakozhasson, gyógyítsa a testünket és a lelkünket. Egy új fejezetet nyithat az életünkben, ami fejlődést és kiteljesedést hozhat.

Végül, de nem utolsósorban ehhez a masszázshoz nem lesz szükség partnerre. Nincs is szebb, amikor önmagunk képesek vagyunk megteremteni azt a légkört, amiben kapcsolódhatunk saját magunkhoz.

Hogyan épül fel a masszázs?

Először megtörténik a találkozás, megismerjük egymást a masszőrrel, majd jöhet a ráhangolódó masszázs. Ezután következhet az izgalmi szakasz, ilyenkor ébredeznek a szexuális energiák. Az intim masszázs végén felszabadulhatunk, relaxálhatunk, kapcsolódhatunk belső önmagunkhoz, és megkezdődik az öngyógyítás folyamata.