h i r d e t é s

A TEILOR bemutatta első férfi ékszerkollekcióját

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

A TEILOR bemutatta első férfi ékszerkollekcióját

2023. október 13. - 09:48

A FLIGHT kampánnyal új korszak vette kezdetét

A kelet-közép-európai régióban működő luxus ékszerüzletlánc elindította új FLIGHT névvel ellátott kampányát, amely a márka első férfi ékszerkollekcióját mutatja be. Az ékszereket a világ elismert ékszerészeiből álló tervezőcsapat alkotta meg. Az arany, a gyémánt és az ezüst alapanyagok mellett kiemelt szerepet kapott a titán is a TEILOR kollekciójában, amelyet két ikonikus építészeti szimbólum, a piramisok és a felhőkarcolók ihlettek.

A FLIGHT az első férfi ékszerkollekció, amelyet a márkánk képvisel, és ez az első olyan kollekció, amelyben titánt használtunk. A tervezési folyamat során a nemzetközi szakértelemmel rendelkező tervezőcsapatunk folyamatosan kereste az innovatív megoldásokat a darabok megalkotásához. Egyszerűen fogalmazva, újítottak. Az alkotói szabadság és a bátorság két építészeti szimbóluma - a piramis és a felhőkarcoló - által inspirált ékszereket a titán, az arany, a gyémánt és az ezüst emeli ki igazán. Büszkék vagyunk arra, hogy egy még feltáratlan piaci területre léptünk egy olyan kollekcióval, amelyet márkánk értékei ihlettek: bátorság, alkalmazkodóképesség és kitartás

– mondta Anda Jurcă, a TEILOR kereskedelmi és termékigazgatója.

A kollekció a márka portfóliójának jelentős mérföldköve. A titán, mint a kollekció egyik legfontosabb eleme, a gyémántok beépítésekor különösen gondos feldolgozást igényelt. A tervezők elképzeléseiket egy komplex kollekcióvá alkották meg, a szimbólumokon és a mögötte húzódó történeten keresztül. A TEILOR a női ékszerekre összpontosított két évtizeden keresztül, így a FLIGHT kollekciót most teljes mértékben a férfiaknak szentelték, amely egy szimbolikus, mégis szuggesztív gondolat jegyében indult útjára: „Te vagy életed építésze minden egyes nap”.

A FLIGHT kollekció nem csak a tervezésében mutatja jelentőségét, hanem az azt kísérő történetben is. Az építészeti szimbólumok a bátorság és ambició tükröződései, az ember vágyát jelképezik az új horizontok meghódítására. Azoknak készült, akik kihívásokkal teli célokat tűztek ki maguk elé. A FLIGHT ötvözi a nagyszerű férfias stílust egy olyan üzenettel, ami támogatja az

tette hozzá Iulia Novac, a TEILOR marketing menedzsere.

A kollekció darabjai között titán gyűrűk, nyakláncok és karkötők találhatóak fekete gyémántokkal és arany díszítéssel. Az arany teniszkarkötők eleganciát visznek a férfias stílusba, míg az ezüst darabok sokoldalú lehetőséget kínálnak a mindennapi viselethez, miközben megtartják a szimbolikus dizájnt.

Fedezze fel a FLIGHT kollekciót a TEILOR üzletekben vagy online, a www.teilor.hu oldalon.