h i r d e t é s


A váci püspök szerint Soros nem egyenlő a Sátánnal

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A váci püspök szerint Soros nem egyenlő a Sátánnal

2017. október 12. - 17:46

 

Beer Miklós azt hangsúlyozta, hogy nem lehet egy másik embert lesátánozni. - írja a gepnarancs.hu.

Forrás: index.hu

Nem leszek médiasztár 

– mondta Beer Miklós váci megyéspüspök az ATV Egyenes Beszéd című műsorában szerda este. Ezt azzal magyarázta, hogy nyomasztja, hogy ennyit kell szerepelnie a médiában mostanság.

Nem hinném, hogy én mást mondok, mint a hazai katolikus egyház, talán mások a hangsúlyok.

Mindezt arra a kérdésre felelte, hogyan működik, hogy eltér a véleménye az anyaegyháztól. Beer szerint ő csak próbál a lelkiismerete szerint nyilatkozni. Az zavarja, ha egy beszélgetésből kiragadnak két szót, és az kerül címlapra, így pedig már más az értelme.

Ötszáz éve keresztények más keresztényeket bántottak a vallásháborúk idején, akkor kívülről akár terroristáknak nézhetik őket

– ismételte meg egy minapi beszélgetésen elmondottakat. Mindezt arra a felvetésre felelte a beszélgetésen, hogy egyes vélemények szerint az iszlám még fiatal vallás a keresztényhez képest.

Nem értettem ezt a megnyilatkozást, a válaszom az, hogy nem mondhatjuk ki

– felelte Aradszki András KDNP-s képviselő parlamenti kijelentésére, miszerint Soros György egyenlő a Sátánnal. Beer nem örült ennek, mert az

imádságunk a mi belső életünk.

Ez ezért szerencsétlen dolog volt, pláne, hogy „a protestáns testvérek” nem használnak rózsafüzért, amit Aradszki is idézett.

gepnarancs.huh i r d e t é s

betöltés...

;