fbpx Adjon az Isten | CIVILHETES

h i r d e t é s

Adjon az Isten

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Adjon az Isten

2021. április 15. - 17:50

 

Nem tudom, figyelitek-e emberek, hogy Orbán ügyes húzással kiiktatta a kormányzati kommunikációból a járvány, járványkezelés kifejezéseket, és kizárólag az oltásról beszél!

Nem tudom, feltűnt-e valakinek az apró hírecske, miszerint a lakosság kétharmadának fogalma sincs a járvány (magyar) áldozatainak számáról, arról, hogy vezetjük a világranglistát, és hogy az élmezőnybe verekedtük le magunkat a lélegeztető gépen lévők, a kórházakban ápoltak számát tekintve.

Nem tudom, értelmezitek-e a hírt, hogy a vírusnak a szennyvízben mért koncentrációja öt nagyvárosban éppen (megint) emelkedik.

Nem tudom, hogy felkapta-e valaki a fejét arra, hogy a hazai infláció és az államháztartás hiánya, az ország eladósodottsága tízéves rekordot döntött.

Nem tudom, épeszűnek tartja-e valaki a Gulyás Gergelyt, az általa előadott kis magánszám után, miszerint a Sinopharm vakcina, melyről nemrég a kínaiak vallották be, hogy nem elég hatékony (most már mondhatják, Szijjártóra már rásózták), a kormány álláspontja szerint több komponensében hatékonyabb, mint a Pfizer.

Nem tudom, érdekel-e valakit, hogy a munkanélküliség nő, a vendéglátósokat az állami források maximális kímélésével megint az önkormányzatok terhére/zsebére támogatják.

Nem tudom, hány embert zavar, hogy telt házas labdarúgó mérkőzések ígéretével csábítjuk ide az EB Szervező Bizottságát, miközben München húsz százalékos nézőszámot vállal, mások meg annyit se.

Nem tudom értelmezni Gulyás Gergely kirohanását a PDSZ ellen, melyet ellenzéki pártnak nevezett azért, mert végre, egyszer, igaz, nem nagy sikerrel, megpróbál szakszervezetként föllépni (miközben a konkurens, ne mondjam, állami PSZ megint csak kussol, lapul, mint szar a fűben, ahogy általában szokott).

Nem tudom, mit szólnak hozzá a pedagógusok, hogy a közelgő iskolanyitással kapcsolatos kormányzati hullámvasúttal Orbánék csak a töketlenségüket, a gyávaságukat, a felelőtlenségüket árulják el, viszont a megoldás (az alsó tagozat nyit, a többi nem) azon kívül, hogy járványgóccá alakítja az iskolákat, csakis arra alkalmas (azt is célozza), hogy megossza a pedagógus-társadalmat, elejét véve (a nyomokban sem létező) egységes fellépésüknek.

Nem tudom, bántja-e a füleket Gulyás Gergely másik mai kis beszólása, Karácsonynak címezve, a kínai egyetem-monstrum tárgyában, miszerint kommunista tömeggyilkosok utódpártjának miniszterelnök-jelöltje ne bírálja a kínai kommunizmust!

Nem tudom, kielégít-e bárkit a BM válasza a kérdésre, hogy mire jó a védettségi igazolvány. A válasz: a kérdés idő előtti.
Megmondja-e nekem valaki, hogy a következő kérdést (most éppen: akkor milliárdokért legyártani nem volt idő előtti?) miért nem teszi föl soha senki?

Nem tudom, jó ötlet volt-e a baloldalnak összeállnia a Jobbikkal (szerintem nem), csak azt, hogy Szanyi Tibor nyílt hadüzenete az ügyben az ellenzéknek, Orbánon kívül senkit nem segít. Tán csak Szanyit.

Nem tudom, mi ütött Bolgárba, hogy egyáltalán megkérdezze megélhetési Fodor Gábort bármiről, bármikor, azt meg végképp nem tudhatom, mit ért Fodor azon, hogy (hülyeség az ellenzék jogállamisági felvetése, mert) jogállamból nem kell jogállamot csinálni.

Csak azt tudom, hogy ilyen hihetetlen, mérhetetlen lakossági közöny mellett Orbán meg fogja nyerni a választásokat!

Címkék: 

 

Kommentek

h i r d e t é s