h i r d e t é s

Albert Zita M&A partnerként csatlakozott a Cerha Hempel budapesti irodájához

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Albert Zita M&A partnerként csatlakozott a Cerha Hempel budapesti irodájához

2020. március 25. - 15:02

 

Albert Zita több mint 15 év szakmai tapasztalattal rendelkezik vállalatfelvásárlások, egyesülések és magántőke alapok befektetéseivel kapcsolatos tranzakciókat illetően régiószerte.

Zita korábban több éven keresztül a White & Case, majd a Dentons budapesti irodáiban dolgozott M&A területen, ezután három éven keresztül irányította a Schoenherr budapesti M&A csapatát. Pályafutása során Zita több iparágban vezetett hazai és nemzetközi tranzakciókat mind vevői, mind eladói oldalon, és ügyfelei között megtalálható több magyar és nemzetközi szinten is jelentős vállalkozás.  Karrierjét a Cerha Hempel Dezső és Társai Ügyvédi Irodában az M&A csoport partnereként folytatja. Zita szakmai tapasztalatát elismerik az ügyvédi irodák nemzetközi rangsorát vezető társaságok, mint például a Chambers & Partners és az IFLR.

"Örülök, hogy Magyarország egyik legnagyobb ügyvédi irodájához csatlakozom, ahol az M&A-csoport további növekedése lesz a cél. A jelenlegi helyzet mindenkinek kihívásokat tartogat, de bizakodóan és ötletekkel tele vágok neki az új feladatnak." – mondta Albert Zita.

"Mindig öröm, ha egy ilyen jelentős tapasztalattal rendelkező partner csatlakozik a csapatunkhoz. Zita az ország vezető irodáiban bizonyított az elmúlt években, kiemelkedő ismerete és elismertsége az M&A-piacon nagymértékben erősíteni fogja a pozíciónkat és szélesíti az ügyfélkörünket." – nyilatkozta Dezső Attila, az iroda vezető partnere.

Zita az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen szerzett jogi diplomát és egy évet tanult ösztöndíjasként a Lipcsei Egyetemen. 


 

h i r d e t é s