fbpx Aljas kommunikáció, aljas kampány | CIVILHETES

h i r d e t é s

Aljas kommunikáció, aljas kampány

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Aljas kommunikáció, aljas kampány

2016. október 02. - 19:31
0 komment

 

Olyan mélységbe süllyedt a kormány és kommunikációja, aminél már tényleg nincs lejjebb.

Aljas kommunikáció, aljas kampány

Az már a 17.30 órai összesítés után nagy valószínűséggel kijelenthető: nem lesz érvényes a népszavazás. Az 39,88 százalékos részvétel 3 millió 185 ezer 356 szavazatot jelent pontosan. Természetesen nem lehet tudni az igenek és nemek eloszlását, az érvénytelen szavazatok számát. Nincs is nagy jelentősége, ahogyan ennek az egész cirkusznak nem volt.

Szóval nem tudni, hogy Rogán agitprop osztályától Habony agyáig bezárólag mit sütnek még ki ebből. Mert arra már a napokban rájöttek a közvéleménykutatásokból, hogy nagy valószínűséggel érvénytelen lesz. Fordítottak is rögtön a kommunikáción, és azóta csak azt papagájolják: nem az érvényesség számít, hanem a nem szavazatok száma. Ha az több, akkor buli, elsöprő győzelem, mi vagyunk a legjobbak. Megint hülyének vagyok nézve, de nagy ívben...teszek rá. Meg lehet szokni előbb-utóbb. A legjobb ha röhög rajta az ermber, mert az idegesíti őket.

Nos. Tehát nyilván győzelmi jelentésekre készülnek. Fapofával állnak majd a mikrofon elé, és belerondítják az arcomba: ikszer vagy ipszolonszor több a nem, mint az igen...........
Miközben itt tartottam az írásban, véletlenül a köztévére kapcsoltam. Semjén beszélt élőben. Győzelmi jelentés. Majd utána mikrofonállvány kommentált a studióban. Elsöprő győzelemről.  Majd jöttek a politológusok, hitvány, szolgalelkű dumájukkal. Ekkor történt velem: 10 perc hidegborogatás, vérnyomás csökkentő, szomszéd nyugtató szavai, miszerint ne ordítozzak. 

Így változott meg ez az írásom is, és már nem érdemes tovább találgatnom, hogy milyen lesz a kommunikációja a kormánynak. Aljas, mint az egész kampányuk. 

 


 

Kommentek

h i r d e t é s