h i r d e t é s

Alkoholista-e Gyurcsány Ferenc?

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Alkoholista-e Gyurcsány Ferenc?

2016. november 05. - 10:28
0 komment

 

Az ellenzék két fő politikusát egy dolog biztos összeköti, a wishkey!

Ez igazából nem magyaros, de a hatása nem tér el az átlagos magyar pálinkától.

Alkoholista-e Gyurcsány Ferenc?

Ezt a kérdést tette fel a napokban az egyik közeli ismerősöm, mikor nem sokkal az után, hogy találkozott a volt miniszterelnökkel ez fogalmazódott meg benne. A kérdésre a választ nem tudom, hiszen lassan hat éve nem találkoztam vele. Azt azonban bizton állíthatom, hogy viselkedészavaros, kiegyensúlyozatlan és nagyon sok esetben nem megfelelő módon viselkedik. Erre a az egyik példa, hogy szellentett-e az ATV-ben vagy nem.

Ez azonban még beleférne, de az, hogy a nagy összefogás jegyében október 23-án fő mondandójává emelte azt, hogy,

„Aki nem érzi az alázatot, az Orbánnal van, aki szemet huny a rablás fölött, az Orbánnal van, aki gyurcsányozik, az Orbánnal van”

ezzel az utolsó bekezdéssel, paródiává tette az ünnepet. Mindenkinek világossá tette, hogy a politika az ő esetében egyenlő a vele kialakított viszonnyal. A túlmozgása, enyhén kölök-gólyás pofija értelmetlen szereplései, vélhetővé tesznek személyiségzavart, amely mögött alkohol is állhat. Azonban a Molnárral való megállapodása az MSZP eltemetéséről, csak egy célt szolgál, Orbán hatalomban tartását, az ellenzék megosztottságát és a szűk, párt-identitáson túli civil szféra kiszorítását.

Véleményem szerint, aki Orbánozik az Gyurcsányozzon is!

Mert a két lián csak egyszerre tüntethető el, csak az ő eltűnésükkel nyílik meg az út egy valóban szabad, demokratikus, eukomform Magyarország!


 

h i r d e t é s