h i r d e t é s

Állampolgári kiáltvány

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Állampolgári kiáltvány

2018. december 17. - 18:52

 

Ember-társaink, rendvédelmi dolgozók!

Emlékezzetek az esküre! "Becsületemre és lelkiismeretemre fogadom, hogy Magyarországhoz és annak Alaptörvényéhez hű leszek; jogszabályait megtartom és másokkal is megtartatom, szolgálati kötelezettségemet, ha kell, életem kockáztatásával is teljesítem"

ITT AZ IDEJE A BECSÜLETNEK ÉS A LELKIISMERETNEK!

Ha eskütöket komolyan gondoltátok, akkor szerezzetek érvényt a jogszabályoknak! Joggal nem rendelkező személyek felfegyverkezve, csoportosan hivatalos személyt (mentelmi joggal rendelkező országgyűlési képviselőt) az eljárása miatt bántalmaztak, jogellenesen visszatartottak, korlátozták személyi szabadságát az MTV székházban! Feljelentést tett több országgyűlési és EP képviselő, akik a helyszínen tanúi és többen elszenvedői voltak az eseményeknek.

ÉS TI TÉTLENÜL ASSZISZTÁLTATOK HOZZÁ!

Ébresztő! Ha nem véditek meg az alkotmányos jogokat, ha nem szereztek érvényt a jogszabályoknak, kiszolgáltatjátok hazátokat, családotokat, gyerekeiteket, szüleiteket és saját magatokat is! Lemondotok mindarról, amire felesküdtetek és teret, fegyveres erőt adtok egy jogtipró zsarnok rezsim kényéhez-kedvéhez.

Becsület és lelkiismeret!

Több tízezer magyar állampolgár várja el, hogy ne szegjétek meg eskütöket!

Kollegáitok, akik szabadidejükben értetek is részt vettek a rabszolgatörvény elleni békés tüntetésen, mára már az utcára kerültek.

A demokráciát védjétek, ne a bűnöző rezsimet szolgáljátok!

Bízunk bennetek!


 

h i r d e t é s