h i r d e t é s

Álszent, képmutató banda

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Álszent, képmutató banda

2018. június 24. - 07:24

 

Szerdán még a parlamentben szorgosan faragták a gránitot, majd egy nappal később, csütörtökön lelki gyakorlaton vett rész a teljes KDNP-frakció, miután betiltották a hajléktalanságot. 

Forrás: hunvaldblog.blog.hu

Ez lenne az alaptörvénybe gránitszilárdan belevésett kereszténység? Kegyetlen, álszent, képmutató banda, kiknek se istene, se hite nincs! Szégyen!

„Testvéreim, mit használ, ha valaki azt mondja, hogy van hite, de csele- kedetei nincsenek? Vajon üdvözítheti-e őt egyedül a hit? Ha egy férfi- vagy nőtestvérünknek nincs ruhája, és nincs meg a mindennapi kenyere, valaki pedig ezt mondja nekik közületek: Menjetek el békességgel, mele- gedjetek meg, és lakjatok jól, de nem adjátok meg nekik, amire a testnek szüksége van, mit használ az? Ugyanígy a hit is, ha cselekedetei nincse- nek, halott önmagában." (Jakab 2,14-17)

Szintén csütörtökön Iványi Gábor lelkész volt Kálmán Olga vendége. Iványi: "...a Biblia nem kötelez bennünket arra,hogy embertelen törvényeknek engedelmeskedjünk." Megrendítő amit mond. A Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség vezetője után Fleck Zoltánt jogszociológus volt a műsor következő vendég, ő pedig a közigazgatási bíróságokról, az OBT és az OBH harcáról, ill. a bírói tanács kiszolgáltatottságáról mondott igen elkeserítő dolgokat. Tessék feltétlenül megnézni/meghallgatni mindkét beszélgetést.

A fideszes nemmédiában most éppen a Magyar Idők a soros. Összeizzadták azoknak a bíróknak a listáját (remélhetőleg még nem teljes az a kurva lista, és ásnak keményen tovább), akik „a kormány ellen irányuló politikai tevékenységet folytatnak, emellett a nemzetközi közvélemény előtt igyekeznek lejáratni Magyarországot.” (K. Szalonna)

Mert itt tartunk ma ebben a szép, keresztény országban. 
Kellemes hétvégét mindenkinek!

Forrás: hunvaldblog.blog.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s