h i r d e t é s

Amit szabad Orbánnak, nem szabad Hadházynak - VIDEÓ

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Amit szabad Orbánnak, nem szabad Hadházynak - VIDEÓ

2020. december 17. - 06:31

 

Ön szerint mit titkol a szekszárdi kórház? - tette fel a kérdést Hadházy Ákos

Forrás: Hadházy Ákos Facebook oldala

"Miután tavasszal Orbán képviselőtársamat nagyon szívesen fogadták (annak ellenére, hogy elvileg bejelentés nélkül érkezett) és a főigazgató körbe is vezette a COVID-osztályon, azt gondoltam, én is tájékozódni fogok az intézményben. Ez különösen fontos azért, mert nagyon aggasztó híreket hallok odabentről olyan kollégáktól, akik egyelőre névvel nem vállalják az információkat.

Több mint három hete írásban jelentkeztem be a főigazgatónál, amire eddig semmilyen hivatalos választ nem kaptam. Arra a konkrét és egyszerű kérdésemre sem, hogy melyik napon hány fertőzött hunyt el az intézményben. Kollégáim többször egyeztettek a titkárságával, mindig azzal hitegettek, hogy rövidesen válaszolnak. A mostani, néha tragikomikus reakciókat kiváltó fellépésemnek annyi részeredménye azért lett, hogy a főigazgató a titkárnőjén keresztül megüzente, hogy hétfőn hajlandó az irodájában fogadni.

Felhívom a figyelmüket, hogy Orbán képviselőtársam mostanában feltűnően felhagyott a Mátyás-királyt idéző kórházlátogatásokkal. Ez nagyon aggasztó, mert ezek szerint van fogalma és információja arról, hogy mi várna ott rá, de ezt el akarja Önök elől titkolni

Sajnos a mostani helyzetben az a kisebbik baj, hogy a hatalom az utóbbi helyzetben gyakorlatilag teljesen ellehetetlenítette az ellenzéki országgyűlési képviselők jogát, hogy a népet képviselve a végrehajtó hatalmat és az állami intézményeket ellenőrizzék. Jelen pillanatban az a probléma is apróság, hogy ezt sok ellenzéki kolléga némán szemléli.

Orbán tavaszi propagandalátogatása és az én mostani kísérletem közt nem az a legnagyobb különbség, hogy ő kormányfőként, én pedig ellenzéki képviselőként érkeztem. Az igazi különbség a járványhelyzet súlyosságában van. Ha igazak a hírek, amiket bentről hallottam, az nagyon nagy probléma!

Hétfőn folytatjuk."


 

Kommentek

h i r d e t é s