h i r d e t é s

Aranyozott vécé Putyin különgépén

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Aranyozott vécé Putyin különgépén

2019. január 06. - 10:23

 

Így néz ki az orosz elnök magángépe belülről.

Fotó: EAST2WEST NEWS/Aleksey Kungurov

Egy súlyos beteg fiúnak megengedték, hogy megnézze Vlagyimir Putyin elnöki különgépét. Arszlan Kaipkulovnak az orosz vezető küldött egy kamerát, hogy filmezhessen a fedélzeten, persze nem mindent.


Fotó: EAST2WEST NEWS/Aleksey Kungurov

A 15 éves fiúnak az elsődleges immunhiány-betegség egy ritka fajtája van, egyedüliként Oroszországban. Mivel a repülés nagy szerelmese, ezért elnöki különengedéllyel lehetővé tették, hogy bekukkantson az Iljusin Il-96-300 kulisszái mögé. 

„Ez az ország legtitkosabb gépe, megtiszteltetés, hogy felszállhattam rá” – mondta Arszlan, aki egy álom beteljesülésének nevezte a látogatást.Vlagyimir Putyin egyébként nem volt a fedélzeten, de a Kremlből telefonon köszöntötte a fiút.

A tinédzser beülhetett a pilóta helyére a vezetőfülkében, valamint megnézhette a konferenciatermet, ahol Putyin tárgyal, miközben a levegőben van. A gép olyan részeit is megmutatták neki, ahol nem filmezhetett, biztonsági okokból. 

Így is látta viszont a luxusgép több rejtett kincsét, köztük Putyin saját hálószobáját és fürdőjét, amelyben aranyozott vécé is található. Egy óriási ágy és konditerem is az orosz elnök 


Fotó: EAST2WEST NEWS/Aleksey Kungurov

A konyha is remekül felszerelt, nagy borkészletből választhatja ki a kedvére valót a világ egyik legnagyobb hatalmú vezetője. 

Óriási, elegáns bőrfotelből intézheti az egyeztetéseket Vlagyimir Putyin, és a tárgyalóasztalok szélén is visszaköszön az aranyozott motívum.

 

Forrás: gazdagisztan.blog.hu


 

h i r d e t é s