h i r d e t é s

Autósüldözés volt Szlovákiában - VIDEÓ

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Autósüldözés volt Szlovákiában - VIDEÓ

2020. szeptember 13. - 08:43

 

2500 adag kábítószerrel menekült a sofőr a 63-as úton

Forrás: Paraméter / YouTube

Közzétette a rendőrség azt a videófelvételt, mely szerda este készült, amikor egy Opel Insigniát vettek üldözőbe a rendőrök Dunaszerdahelyen a Komáromi úton, majd a 63-as főúton, egészen a Nagymegyer előtti kanálisig, ahol az autó kigyulladt és az árokba hajtott.

A rendőrautó fedélzeti kamerája által készített felvételen látható, ahogy az Opel több helyen veszélyezteti a többi autóst. Lassítás nélkül hajt ki a 63-asra a Komáromi útról, Hegyéte végén beláthatatlan kanyarban előz, Albár után is a vele egy irányba haladó kocsisornak és a szemből jövőknek kell lehúzódniuk előle. Alistálnál aztán vélhetően egy lövés érte a kocsi hátulját, mint azt a rendőrség is megerősítette, ekkor ugyanis elkezdett füstölni, mígnem a néhány kilométerrel odébb lévő kanálisnál, ahol már a nagymegyeri rendőrök jöttek vele szemben, lehajtott az árokba a sűrű füst közepette.

A sofőr ellen két ügyben is indult eljárás. Mivel korábban már eltiltották a vezetéstől, így hivatali döntés végrehajtásának akadályozása ügyében, mivel pedig az autóban elrejtve találtak több mint 2500 egyszeri adagnak megfelelő pervitint, így kábítószerbirtoklás és -kereskedelem gyanújával is. Előbbi ügyet a dunaszerdahelyi, utóbbit, a megtalált drog mennyiségére való tekintettel már a kerületi rendőrség vizsgálja.

A visszaeső bűnözőt a nagy mennyiségű kábítószer birtoklásáért 10-től 15 évig terjedő szabadságvesztés fenyegeti. (parameter.sk)


 

Kommentek

h i r d e t é s