h i r d e t é s

Az eddigi legizgalmasabb kaland – Megjelent Holden Rose Tükörvándor című könyve

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Az eddigi legizgalmasabb kaland – Megjelent Holden Rose Tükörvándor című könyve

2023. április 25. - 08:36

Szinte minden gyerek vágyik arra, hogy egy igazi, filmbe illő kaland főhőse legyen. De vajon hány gyerek állná meg valóban a helyét? Holden Rose Lapozz és parázz! sorozatában a tíz éven felüli olvasók bátran próbára tehetik magukat.

Forrás: Móra Könyvkiadó

Szellem az előszobában, ami mindenhová követ és csak én látom. Egy ufótámadás, amiről csak én tudok, mert olyan profin van előkészítve, hogy észrevétlenül foglalnák el a Földet, ha én nem lennék. Egy amulett, amit a tengeren eltűnt apukámtól kaptam, és amivel kinyitottam egy világok közötti átjárót. Jól sejted, bezárnom is nekem kell, ha nem akarom, hogy elszabaduljon a pokol.

Nem várt fordulatok, szövevényes kapcsolati háló, szuperszonikus sebességű cselekmény. Aki belekezd, nem könnyen teszi le A lapátos fickót vagy az Azonosított repülő tárgyat, ami pedig a frissen megjelent Tükörvándort illeti, ebben a kötetben a szerző még magasabbra tette a lécet. Olyan cselekmény- és ingercunamit zúdít az olvasó nyakába, ami a legnagyobb sorozat- vagy játékfüggő igényeit is kielégíti.

A főhős tükörről tükörre történő utazása kezdetén csak egy átlagos felsős diáklány. Téren és időn át lépkedve azonban egyre jobban belegabalyodik a lehetséges valóságok történetfonalaiba, és a végkifejlethez közeledve szó szerint fel kell nőnie a feladat megoldásához, hogy megérkezhessen a happy end.

A Tükörvándor – hasonlóan a korábbi két kötethez – egy fiktív, Európához közel eső szigeten játszódik. Díszletei valóságosak, a konfliktusok bármelyik hétköznapi gyerek életében bekövetkezhetnének, éppen ezért is varázsolhatja el a történet annyira a kevésbé gyakorlott vagy elkötelezett olvasókat.

 


Mivel a Lapozz és parázz!-sorozat köteteinek kalandjai nem épülnek szorosan egymásra, így a könyvek tetszőleges sorrendben olvashatók.

További információk a szerzőről itt

További információk a könyvről itt

Lapozz bele a kötetbe itt