h i r d e t é s

Az EiSYS Számítástechnikai Kft. sikeres svájci CRM-pilotja a Vifor Pharmánál

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Az EiSYS Számítástechnikai Kft. sikeres svájci CRM-pilotja a Vifor Pharmánál

2018. november 05. - 20:05

 

2018-ban felkérést kapott az EiSYS Kft. a svájci Vifor Pharma Groupól, hogy a CRM rendszerére épülő riportolási rendszerét váltsa ki MS SQL-ben kialakítandó adatpiaccal és ráépülő Microsoft Power BI riportokkal.

Forrás: eisys.hu

A július közepével záródó, sikeres pilotot a Vifor Pharma felsővezetésének bemutatták és az éles bevezetést a gyógyszergyár számára legfontosabb európai országokban jóváhagyták.

Az első éles bevetésre Belgiumot jelölték meg, a bevezetés ez év szeptemberében indult.

A kialakítandó megoldás komplexitása abban rejlik, hogy egyrészt ugyanazokat a riportokat több nyelven kell kialakítani, másrészt a felhasználók – akik az értékesítői hálózat különböző szintjein dolgoznak – csak azokat az adatokat láthatják, amelyek a saját munkájukra vonatkoznak. A több országból érkező adatok mennyisége és sokszínűsége miatt az EiSYS munkatársai számára kihívást jelentett egy rugalmasan frissíthető, konzisztens adatpiac kialakítása, valamint a nagy mennyiségű adatból a gyógyszergyár kifinomult vizualizációs elvárásainak megfelelő, gyors válaszidejű, interaktív riportok kialakítása.

Az implementáció során az EiSYS munkatársai felhasználják a cég által kifejlesztett ETL megoldást, verzióváltási módszertant és olyan Microsoft komponenseket, mint például az SSAS.

Az EiSYS Számítástechnikai Kft.-ről:

Több mint 12 éve működő vállalat, mely elsősorban nagyvállalatoknak nyújt üzleti intelligenciával kapcsolatos IT-szolgáltatásokat a szervezeti strukturált és strukturálatlan adatvagyon, adattárházak kiaknázásával elősegítvén a döntési folyamataikat. 

Szakterületei bővebben:

  • Üzleti folyamatok elemzése, ezeket támogató informatikai rendszerek felmérése
  • Konszolidált adattárház modellek tervezése és implementálása
  • ETL folyamatok fejlesztése és megvalósítása
  • Adatpiacok és BI riportok tervezése és fejlesztése
  • Elemzés BigData technikák felhasználásával

Főbb ügyfelei:

OTP, T-Online, Nemzeti Adó- és Vámhivatal, Vifor Pharma


 

h i r d e t é s