h i r d e t é s

Az, hogy Hollik István házakat matricáz fel, álhír

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Az, hogy Hollik István házakat matricáz fel, álhír

2018. június 23. - 10:16

 

A KDNP-sek óriástagadásban vannak. Tessenek mondani, hogy hívják a matricázós embert a képen?

A KDNP alternatív valóságában a képen látható legallja cselekedet nem történt meg - Forrás: MTI

Egy férfi arra kérte Ujhelyi Istvánt a matricázás miatt forduljon a Európai Parlamenthez, Hölvényi György KDNP-s politikus szerint viszont, amit Újhelyi ír az álhír. - írja a Zoom.hu

Mint ismert, a KDNP-s Hollik István először az Amnesty International Magyarország irodájának ajtajára, ezt követően más szervezetek székhelyén is „Bevándolrást támogató szervezet” matricát ragasztott. Ilyen „megjelölés” került a Menedék központra is felkerült, melynek épületében a vészkorszakban a sárga csillag viselésére kötelezett zsidók laktak s magát a házat is megjelölték sárga csillaggal.

Egy tatabányai férfi most Ujhelyi István szocialista EP-képviselőhöz fordult, hogy vegye fel a kapcsolatot az Európai Néppárttal a KDNP matricázó akciója miatt – írja a 24.hu.

Az Ujhelyit megkereső olvasó – aki egyébként a nagyszülei révén érintett a holokausztban – párhuzamba állította az 1944-es eseményeket Hollik akciójával.


Budapest, 2018. június 12.
Hollik István, a Fidesz-KDNP-frakciószövetség szóvivõje (k) sajtótájékoztatót tart az Amnesty International budapesti irodájának helyet adó épület, a VI. kerületi Rózsa utca 44. számú ház elõtt 2018. június 12-én. Hollik István “Bevándorlást támogató szervezet” feliratú matricát ragasztott az épület ajtajára.
MTI Fotó: Máthé Zoltán

Ujhelyi továbbította a magyar nyelvű levél angol fordítását mind a 750 EP-képviselőnek. Az egyik címzett, Hölvényi György KDNP-s képviselő viszont úgy reagált, az ügy kapcsán az összes képviselőnek címzett emailjében, hogy óvatosan kell fogadni Ujhelyi álhíreit, ugyanis a szocialista képviselő kommunista hagyományt követve előszeretettel állít valótlanságokat. Hölvényi arra kérte képviselőtársait, hogy Ujhelyi levelét tekintsék a politikai kudarc és az ebből származó frusztráció megnyilatkozásnak.


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s