h i r d e t é s

Az igazi férfi

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Az igazi férfi

2022. január 22. - 10:53

Íme Orbán választási kampánystábjának egy újabb gyöngyszeme: gyönyörű ifjú hölgy (nekem legalábbis nagyon tetszik a vadóc külsejű, mint kiderült német modell) fotóján a fölírat: az igazi férfi a Fideszre szavaz!

Na, mármost!

Tekintsünk el a ténytől, hogy az ifjú hölgynek feltehetően fogalma sincs róla, hogy a fényképét az engedélye nélkül, mondhatni illegálisan, egy külföldi, szélsőjobboldali, ne mondjam fasiszta kormány politikai célokra használja! Ez legyen az ő problémája, mert gondolom, nem nagyon örül efféle reklámnak. Ha egyáltalán megtudja.

Tekintsünk el attól is, hogy a köldökéig nyitott felsőben virító, így abszolút választásra öltözött hölgy nem feltétlenül a pohos Orbán, vagy a hájfejű Rezsi Szilárd után epekedik.

Mert a fotó egyértelműen szexuális érzeteket óhajt kelteni. És, mint ilyen, pontosan egy ország parlamentjének megválasztása alkalmára cél- és időszerű!

Vannak itt fontosabb dolgok is!

A plakát imígy, megjelenését és mondanivalóját illetően egyaránt úgy hím- soviniszta, megalázóan nőgyűlölő- és nőellenes, ahogy az egész Orbán-rezsim keresztény mázzal leöntött, feudális nőpolitikája az, Novák Katalinnal dúsítva: a nő szexuális tárgy, és ennyi!
(Most speciel mosogatási és ablakpucolási együtthatók nélkül.)

Én, ha nő lennék, már emiatt kikérném magamnak!
Egyenesen Novák Katalinnak címezve! Elvégre ma még nem köztársasági elnök! Ma még megszólítható! Mint tegnapig az ország nő- és családpolitikájáért felelős minisztere.

Azok a nők pedig, akiket ez nem háborít fel, megérdemlik, ha hím uralom alatt élnek, tárgyként, áruként és boksz-zsákként kezelik őket.

E förtelmes választási hergelő árnyékában szinte eltörpül a másik aznapi disznóság: Hadházyról terjesztik a lakájmédiában a sokéves, most alkalomszerűen fölmelegített, már eredetileg, a hatóság által (is) megcáfolt hírt, hogy gyermekbántalmazó!

(Ő és nem Kaleta!)

Hadházyt a neje őnagysága volt férje jelentette föl annak idején.

Vajon ügyvezető már az úriember valamelyik Orbán-cégben?
Lehet, hogy lemaradt! Gyorsan fogynak a kiadó helyek! És fontosabb embereknek kellenek!
Például Orbán Dávid nevezetű ifjú férfiúnak, a kedves papa cégében!
Kapjon már egy kis fizetést ő is! Valamiből élni kell! Nem élősködhet a család nyakán! Elvégre munkaalapú társadalomban élünk!

Visszatérve a plakátra: ha tiltakozna, javaslom a hölgy lecserélését Varga Juditra! Ő mindenben benne van!
Esetleg Szalay-Bobrovniczkyné Szentkirályi Alexandrára. Most ő is nagyon fut! A kerítés mellett. A rappernek a dugásról előadott kis nótájára.
Aztán ott van még a joghallgató ifjúsági államtitkár csaj, akiről (hála Istennek) nem sokat hallunk.
Meg a diákok külföldi nyelvi kurzusai szervezéséért "felelős", havi fél milláért eddig nulla tevékenységet kifejtő kormánybiztos hölgy.
Esetleg a Fudant fenntartó alapítvány vezérigazgatója, szintén hölgy, aki alól csak az egyetem és az alapítvány hiányzik.

De, nem kell feltétlenül politikai pályán mozgolódó jelölt!!
Ott van a nemzet új csalogánya, újabban nappal kizárólag matyó népviseletben (este a TV2 bármelyik show-műsorában, átszerelkezve-nekivetkőzve, a régi cuccokban).
És itt lenne az alkalom, hogy villantson legalább egy kis matyó fehérneműt, meg matyóra átvarázsolt, eleddig ideológiailag megkérdőjelezhető tetkót! Felhevülne ám a nép-nemzeti érzelmű talpas, és rohanna Orbánra szavazni! Különben is, mostantól nyilván ő énekli a Magyarország című indulót, bizonyos lemondások kapcsán.

Az ellenzéknek könnyű dolga van ez ügyben: csak piacra kell dobni egy ellen-plakátot: "Az igazi nők az ellenzékre szavaznak! A tisztességes férfiak is!"


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s