h i r d e t é s


Az országot elmebetegek irányítják!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Az országot elmebetegek irányítják!

2017. november 24. - 13:10

 

A Fidesz arra kérte a Fideszt, hogy a Fidesz által alkotott nemzeti konzultáció beküldési határidejét meghosszabbítani szíveskedjen. - írja a banditapolitika.blog.hu.

Forrás: banditapolitika.blog.hu

A Fidesz majdnem két órát gondolkodott a Fidesz javaslatán. Már így is nagy siker a Fidesz konzultációja, így a Fidesz kérése talán alaptalan.

De a Fidesz nem hagyta magát, és meggyőzte a Fideszt. Két óra múlva a Fidesz elfogadta a Fidesz javaslatát. A nemzeti konzultáció így tovább dübörög, ezért a Fidesz hálás a Fidesznek.
A Fidesznek meg így több ideje van a senki által nem ellenőrzött konzultációról azt mondani amit csak mer. És a Fidesz tudja, hogy a Fidesz mer nagyot álmodni, és még attól is nagyobbat lopni, meg hozzá még nagyobbat hazudni. A Fidesz tehát ismeri a Fideszt.

A Fidesz legközelebb arra fogja megkérni a Fideszt, ne is legyen választás, Orbán Viktor legyen a király, és a Fidesz ezen nem fog két órát gondolkodni. Csak kérnie kell a Fidesznek a Fideszt, és a a Fidesz teljesíti amit a Fidesz kér.

Nincs a világon még egy olyan színházi rendező mint a Fidesz, aki saját magának rendezi meg ilyen tökéletesen a darabot. És a néző csak tátott szájjal bámul, tudja hogy át van verve, nem a valóságot látja, de mégis ez történik vele. És ami a legrosszabb, ez a darab szünet nélkül folytatódik, nélkülözve a józan ész minden lehetőségét a befejezésre. Az országot elmebetegek irányítják, akik hülyének néznek mindenkit.

A Fidesz meg csak rendez, rendez, és rendez. A darab folytatódik.

banditapolitika.blog.huh i r d e t é s

betöltés..

;