h i r d e t é s

Az RTL stábjára rendőrt hívtak, a HírTv riporterét mosdóba zárták

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Az RTL stábjára rendőrt hívtak, a HírTv riporterét mosdóba zárták

2017. szeptember 29. - 06:33

 

​Az RTL Klub munkatársai annak eredtek utána, mi lett a mindössze 300 lelkes dél-békési zsákfaluba, Pusztaottlakára áramló uniós pénzzel. 

Forrás: RTL Klub

A településen azonban nem örültek a Házon Kívül stábja érdeklődésének. Végül is Magyarországon vagyunk, vagy mi a szösz. 

Pusztaottlakára eddig is ömlött az uniós pénz - emlegeti föl az RTL híradója. 100 milliót költöttek például a könyvtárra, ám kis szépséghiba, hogy az mindössze három nap tart nyitva egy héten. A településen nem örültek, hogy a Házon Kívül stábja megpróbálta nyomon követni az uniós pénzek útját: rendőrt hívtak, a médiamunkásokat egy fideszes önkormányzati képviselő is követte és fotózta is. Ő Puju János Zoltán, a dicső férfiú legutóbb ezt publikálta a közösségi portálon: 

De nem csak az RTL munkatársai járnak így, a HírTV Célpont c. műsorának riportere írta meg a közösségi portálon: az egyik város fideszes polgármestere szándékosan bezárta őt az önkormányzat mosdójába, hogy elmenekülhessen a kérdések elől. 

És nem minden tanulság nélküli ez a videó is, amit a Célpont osztott meg a Facebook-on. Az intelligens üzletember, Mészáros Lőrinc "társalog" így a riporterrel.  

 

nepszava.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s