fbpx Az újabb esztergomi villámárvíz margójára | CIVILHETES

h i r d e t é s

Az újabb esztergomi villámárvíz margójára

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Az újabb esztergomi villámárvíz margójára

2021. augusztus 07. - 08:42

 

Nem kell senkinek sem mosdatnia az esztergomi városvezetést és külön kiemelni a jelenlegi polgármest, Hernádi Ádámot. Az esőt és a vizet nem érdekli a politika és a pártállás.

Forrás: Cserép János Facebook oldala

Az embereket egyetlen dolog érdekli, hogy még hányszor kell átvészelnie a városközpontban lévő vállalkozásoknak, üzleteknek és vendéglátóhelyeknek a villámárvizek okozta károkat.

Mert az egy igen kényelmes megoldás, hogy megvárjuk, amíg a rendszeressé váló villámárvizek után mindenki menti a menthetőt, széttárjuk a karunkat és majd a biztosító fizet - ha fizet, de inkább fizetget.

És a villámár levonulása után, majd néhányak szavára bősz köszöngetésbe kezdenek a kárt elszenvedők, azoknak, akiknek a takarítás a dolguk. Köszönjük!? Mit is?

Cserép János egész jó megoldást vázolt fel a problémára, csakhogy a szeretgomos képviselő igen messze áll az Esztergomot is gúzsba kötő Fidesztől, éppen ezért a szorgalmas kormánypárti szajkók szerint Cserép ötlete rossz, meg honnan lenne rá pénz és különben is...

A hívők számára csak és kizárólag az az elfogadható megoldás, amely a Fidesz szájából érkezik. Nem lennék meglepve, ha előbb-utóbb muszályból lépne valamit Esztergom "elvelencesedése" ellen a Herdáni vezette önkormányzat, természetesen felhasználva Cserép János ötletét. Persze ez is csak egy szokásos "Schmittelés" lenne, de ezt már az elmúlt 30 évben megszokhatták, a még gondolkozó esztergomiak.

Hol marad ilyenkor a begyakorolt mondat? "Azért kell a Fideszre szavazni, mert akkor lesz pénz." Nos, hol a pénz?

Az pedig külön fintora a sorsnak, hogy miközben Esztergom központjában küzdöttek az emberek a természettel, 200 méterre a város főterén Orbán Balázs, Völer "megfigyelési" Pál, Gulyás Gergely és Hernádi Ádám együtt parádéztak a nagyszínpadon a zuhogó esőben - állítólag - kirendelt közönségnek.


 

Kommentek

h i r d e t é s