h i r d e t é s

Baukó Éva milliókat spórol azzal, hogy végleg letette a poharat

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Baukó Éva milliókat spórol azzal, hogy végleg letette a poharat

2015. november 07. - 11:01
0 komment

 

Alekosz oldalán az Édes élet sztárja lett, ennek köszönhetően ismét van munkája Baukó Évának. Három évvel ezelőtt azonban szinte senki nem tett volna arra, hogy a „békéscsabai Beyonce” élete jóra fordul, Éva azonban bizonyított, ami milliókat hozott a konyhájára.

A szőkeség ma már nem iszik, sőt a bagóról is kezd leszokni - Fotó: borsonline.hu

Ezzel ő maga is akkor szembesült, amikor egy rövid „bérszámfejtésre” invitálta őt a Bors.

– Egy héten öt napot ittam, sokszor le is részegedtem. A maradék két napot végigaludtam, vagy tisztultam. Átlagosan így is elment naponta ezerötszáz forint borra, meg egy ezres cigarettára – emlékezett a valóság­show-hős. –2013. július 17. az utolsó napom, amikor alkoholt gurítottam le a torkomon, és azóta sikerült a cigiből is visszavennem. Ma már feleannyit szívok – magyarázta.

Egy gyors számolást követően kiderült, hogy az életmódreform kezdete óta mennyit spórolt meg Éva. Íme a mérleg: Ital: 1 266 000 forint. Cigaretta: 422 000 forint.

– Atyaúristen! Ebbe még soha nem gondoltam bele – reagált a lány. – Az volt a legnagyobb gond, hogy mivel bevételeim sem voltak, sokszor mások segítségére voltam utalva, hogy előteremtsem az innivalóra valót. Azóta folyamatosan van munkám, és annyit azért elárulhatok, jóval több pénzem is van, mint amennyit megspóroltam – büszkélkedett.

Éva azt mondja, a Super TV2-n futó Édes életet reggelente nézi vissza, és van, amin változtatna.

– Észrevettem, hogy néha ki­marad pár jelenetünk, amiken a forgatás alatt jókat nevettünk. A másik: bár egyre jobban figyelek, időnként még káromkodom picit – mosolygott. 

 

borsonline.hu


 

h i r d e t é s