h i r d e t é s

Betámadták Orbánt! - Az ATV-s Fiala az ágytál tartalmát kavarja

Olvasási idő
3perc
Eddig olvastam

Betámadták Orbánt! - Az ATV-s Fiala az ágytál tartalmát kavarja

2019. január 16. - 13:08

 

Kissé meglepő volt szombaton, hogy az ATV Civil a pályán műsora igyekszik az olimpiaterrorista, rendőrök elleni erőszakra füstbombával büszkén jelt adó, a vérliberális (neomarxista zseb-Sztalin) Guy Verhofstadt-tal szoros szövetséget kötő Fekete-Győr András Momentumát is morálisan alul múlni. - írja a leander.blogstar.hu.

Ahelyett, hogy Fiala (képünkön) azonnal leállította volna a hülyeséget beszélő vágyvezérelt Komlódit, mert még maga a műsorrészlet bejátszása is helyesen idézte a miniszterelnököt, tovább kavarta az orra elé tolt bűzölgő ágytál tartalmát Forrás: ATV/leander.blogstar.hu

Az ifjak jelenlegi SZDSZ-e ugyanis szándékosan hülyének akarta feltüntetni Orbán Viktort, amikor készpénznek vette és így a Facebookon közzé is tette egyik nyilvánvaló nyelvbotlását, ami egy élőbeszédes kétórás Kormányinfón bárkivel könnyen megesik. Mindenki tudja, hogy az ellenkezőjéről van szó, de azért a sötét lelkű Momentumnak jobban esett a hibás szöveget kitenni Facebook-oldalára.

Azt írják:

Kibújt a szög a zsákból! (…) Orbán Viktor ma beismerő vallomást tett. A rendhagyó kormányinfón bejelentette: azt szeretné a magyar kormány, hogy az EU minden intézményében a bevándorláspárti erők kerüljenek többségbe. (…) Osszátok meg, hogy az igazság mindenkihez eljusson!”

Az utolsó mondat iskolapéldája a mozgalom velejéig romlottságának. A nyilvánvaló hazugságot igazságként hirdetni, s szimpatizánsokat arra bíztatni, hogy a hazugságot igazságként terjesszék, azaz szándékosan rossz színben tüntessék föl a miniszterelnököt, ha tetszik a kormányfőt becsületsértő módon rágalmazzák, erre nincsenek szavak. Teszi ezt egy olyan politikai erő, amely elindult a választásokon. Szerencsére még a parlementbe se jutottak be, három százalékos eredményükkel a Kétfarkúakat tudták csak megelőzni.

Nos, ezt a rosszindulatú, félrevezető fake-newst csempészte bele az ATV az említett műsorba. Bár Orbán Viktor mondanivalóját pontosan, nyelvbotlás nélkül idézték, a beszélgetés Komlódi Gábor ügyvéd révén már a momentumos fake news-ról indult.

Meglepett, hogy valahol azt láttam, hogy fordítva mondja

– jópofizott, majd hozzátette:

én egy olyan újságban néztem meg hogy hány óra van, amely azt mondta, amit én szerettem volna hallani. Ez történt, az jobban tetszett a fülemnek.

Erre Fiala János műsorvezetőnek a füllhallgatón keresztül beszólt a szerkesztő, hogy valóban volt ilyen félreértés, amit Fiala a következőképpen fordított „magyarra”, hogy a néző is értse a fialás narratívát.

Azt mondja a fülem, hogy ilyen is volt. Ez olyan, mint a Kossuth rádió és a Klubrádió. Orbán Viktornak is van egy Kossuth rádiós és egy klubrádiós oldala.

Hát igen. Erre varrjon gombot a tájékozódáshoz törvényben biztosított jogát gyakorolni akaró ATV néző. Ez a momentumos sötétség tovább sűrítése. Maga se érti, mi ez a kavarás? Mi az, hogy klubrádiós, meg Kossuth rádiós oldal?

Ahelyett, hogy Fiala azonnal leállította volna a hülyeséget beszélő vágyvezérelt Komlódit, mert még maga a műsorrészlet bejátszása is helyesen idézte a miniszterelnököt, tovább kavarta az orra elé tolt bűzölgő ágytál tartalmát. Amiből aztán az jött ki, hogy nem az álhírgyáros Momentum aljas, bármennyire is tetszett ez a verzió az ostoba és – ezek szerint bevándorláspárti – Komlódinak, még ha az színtiszta hazugság, akkor is.

De a dolog legnagyobb kárvallottja maga Orbán Viktor és az ő jóhíre, aki Fiala szerint kétfélét beszél. Az egyik szövegváltozat a Klubrádió hallgatóinak tetszik, a másik pedig azoknak, akik a Kossuthot követik. Mintha tényleg kétféle politikai szándék és szöveg lenne. Pedig csak egy van. Egy volt és egy is lesz. Magyarán a miniszterelnök egy jellemtelen ember, aki mindenkinek azt mondja, amit hallani akar.

Szerencsére még a momentumos kommentelők sem vették be a központ minősített aljasságát. Csak egy idézet:

Béla Horváth Halló Momentum! Esik a színvonal, de nagyon! Kapjátok össze magatokat légyszi!

Ahogy szólhat ez a felszólítás az ATV-s Fialának is. Mindig baromi tárgyszerűen akar műsort vezetni, de ez valamiért – na vajon miért? – sohasem sikerül neki.

leander.blogstar.hu


 

h i r d e t é s