h i r d e t é s

Biopszia beavatkozás

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Biopszia beavatkozás

2017. augusztus 24. - 14:44

 

Az Európai Unió országait tekintve és világviszonylatban is első helyen szerepel országunk a daganatos megbetegedések tekintetében. 

Emlőrák, tüdő és végbél jelent gondot hazánkban a lakosságot tekintve, de a vese, máj vagy here eredetű daganatos betegek száma is egyre növekszik. A korszerű kezelések és az időben felállított diagnózis segítségével nem csak a betegség gyakoriságát segít megállítani, de a gyógyulási arány növekedését is elősegítheti. Számos tumorfajta a diagnosztikai eljárások tekintetében már nem számít halállal végződő betegségnek. A biopszia rutin beavatkozás az egyik leggyakoribb és egyszerűen elvégezhető, amelynek során egy apró szövetmintát, bioptátumot vesznek a test egy meghatározott részéről, majd részletesen megvizsgálják azt a megfelelő eljárások után. A vizsgálat főként daganatos megbetegedések esetében alkalmazzák, segítségével kimutatható az egyéb képalkotó eljárások során, hogy az elváltozás jó vagy rosszindulatú-e, a megfelelő kezelés irányának, összetételének meghatározásához szükséges információt kaphat az orvos, az egyes megbetegedéseket tekintve.

A szolgáltatás célja, hogy a mintavételt követő folyamatot az ügyfelek számára leegyszerűsítsék, a szervezést és lebonyolítást teljes mértékben a cég intézi, ami a szállítással jár. Egyeztetnek az intézménnyel, biztosítják a szállítás megfelelő időzítését és a minták minőségének biztosítását, ezek megfelelő helyre juttatása így nem a beteg feladata lesz. Az elmúlt években a bioptátum szállítása terén sikerült széles körben tapasztalatot szerezni, így a herebioptátumok esetében is, de gyakran szállítanak tüdőszövetet, máj-, agy- és emlődaganatból vett mintákat is. Számos egészségügyi intézettel sikerült kapcsolatot kialakítani és együttműködni, ügyfélbarát gyakorlat alakult ki és a visszajelzések is pozitívak voltak. Figyelembe veszik az eljárás során felmerülő egyedi igényeket, testre szabják szolgáltatásukat annak érdekében, hogy a legtöbb ügyfelet pontosan szolgáljanak ki. 


 

h i r d e t é s