h i r d e t é s

Bontott csirke

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Bontott csirke

2022. január 14. - 09:43

Orbán legújabb választási blöffje a felsorolt élelmiszerek hatósági ára. Védjük a fogyasztót és megállítjuk az inflációt!

Túrót! A polcokon meg fognak jelenni a huszadosztályú brazil, tamil, ugandai csirkehúsok, a magyart pedig jó áron eladják külföldre.

Ennek ellenére sírni fognak a termelők, hogy tönkreteszik őket, és a választások után nagy áremelés várható. Akkor már kit fog érdekelni a karmeliták környékén?

Orbán azt is előírta, hogy az üzletek kötelesek tartani befagyasztott árú élelmiszer-féleségeket.

Üzemanyag, élelmiszer. Mi jön még? Tervgazdálkodás Rákosi módra? Ahelyett, hogy az ÁFA csökkentésével mérsékelnék az árakat.

Az inflációt "nem tudjuk megállítani a határainkon" - mondta a Vezér.

(Kifelé menet? - kérdezném, ha lehetne kérdezni. )

Vagyis: Brüsszel a hunyó! Naná!

Mindenesetre sikerül újabb devizahitelt felvennie, az ország további eladósítását okozva, ezúttal Japánból.

Kell a pénz a kampányra, aztán meg már talán a közalkalmazottak fizetésére és a nyugdíjak folyósítására.

Gulyás kijelentette, hogy Völner magányos bűnelkövető!

Természetesen! Lee Harvey Oswald is egyedül lőtt rá Kennedy elnökre egyidejűleg, a tér két átellenes oldalán lévő épületekből!

Ez is nyilvánvaló volt. Varga Juditot pedig semmiféle felelősség nem terheli azért sem, hogy a helyettese, akire egyébként teljesen törvénytelenül bízta a megfigyelések elrendelését, ilyesfajta maffiahálózatot üzemeltetett.

Úgyhogy a sokkból lassacskán magához térő és a száját újra nagyra nyitó ténsasszony vidáman vásárolgat egy, a fotózkodás kedvéért nyilvánvalóan kiürített – remélem kormánypárti CBA – üzletben, a befagyasztott árú csirkehúsból, a pult előtt vidáman villogtatva a karóráját, mely egy pedagógus féléves fizetésébe kerül.

Olyan ez, mint a leendő köztársasági elnök asszony ablakpucoló kalandja a papír zsebkendővel. Szintén megható! A családjáról, gyermekéről mintaszerűen gondoskodó háziasszony látványa, aki mellesleg a hátán cipeli egy ország (egy háborúban álló ország!) összes gondját-baját.

Ezenközben Áder, teljesen váratlanul, egy napra tűzte ki a választásokat a kormány népszavazási ámokfutásával. Ki gondolta, hogy ezúttal se makacsolja meg magát!

Mindenesetre coki lesz a négy hónapos csecsemő nemátalakító műtétjének! Amit a gaz liberális brüsszelisták forszíroznak, direkt, hogy megkeverjék, elhülyítsék, fellazítsák az egészségesen gondolkodó magyar embereket.

Kíváncsi vagyok, kiskorúak nemátalakító műtétje tárgyában érkezett-e már néhány feljelentés a Belügyminisztériumhoz!

Elképzelem, ahogy a sötét összeesküvők füstös gyertya fényénél, elhagyott sufnikban körülállják az áldozatot és az orvost, aki Barnard professzor hírnevére törekszik. Ilyen műtétet ugyanis eddig sehol, senki nem végzett! Na, de, egyszer majd! A szívátültetés ma már rutinműtét! Nem hagyjuk, hogy ez is azzá váljon!

Címkék: 

 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s