h i r d e t é s

Brutális tolongás a kórházi várólistákon - Magyarok ezreinek életével szórakozik az Orbán-kormány

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Brutális tolongás a kórházi várólistákon - Magyarok ezreinek életével szórakozik az Orbán-kormány

2020. június 23. - 08:55

 

A koronavírus-járvány megszűntével ismét kezdenek visszatérni a betegek a kórházakba, szűrővizsgálatokra, kezelésekre. - írja közleményében Barkóczi Balázs a DK szóvivője.

Illusztráció: MTI Fotó: Sóki Tamás

És nem túl meglepő módon a korábbi probléma nem oldotta meg önmagát, sőt: brutális hosszúságú várólistákkal találkozhat az, akinek most orvosi ellátásra van szüksége.

A Demokratikus Koalíció felhívja a figyelmet, hogy a soha nem látott hosszúságú várólisták kizárólag a gyenge és gyáva Orbán-rezsim, és a kudarcos egészségpolitika csúfos eredménye.

Mi, európai magyarok emlékeztetünk mindenkit, a Fidesz tíz év kormányzás alatt egy fűszálat nem tett keresztbe azért, hogy javítson a magyar emberek vagy a magyar egészségügy helyzetén. - teszi hozzá az ellenzéki párt.

Nyilván azokból az ellopott közpénzekből, amik nem is túl titkolt módon Orbánt és holdudvarát gyarapítják, nem nehéz kifizetni a hazai és külföldi luxuskezeléseket, de az emberek nagy része nagyon nem így él. Tiltakozunk a további pusztítás ellen, és azonnali megoldást követelünk az egészségügyi válsághelyzetre!


 

h i r d e t é s