h i r d e t é s

Cső Vitya!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Cső Vitya!

2021. január 22. - 12:42

 

Mizu? Kiheverted már Trump haverod menesztését?
Te - figyuzzá! Meddig szivatod még a népet a baromságaiddal?

Érdekelne, hogy a Covid intézkedéseidet tanácsolja valaki, vagy két kezelés között súgja a füledbe a 9. érzéked? Te tényleg ekkora troll vagy Viktroll?

Figyelj komám! Áruld már el nekem, hogy tudtad beprogramozni ezt a kurva vírust?

Hiszen ez a szar csak az éttermekben, szállodákban, mozikban, színházakban, koncerteken, kórházi várótermekben fertőz! A tömött buszon, metrón, villamoson, bevásárló központokban, általános iskolákban, óvodákban pedig hátraarcot vág és elmenekül? Szóval hogy tudtad beprogramozni, vagy ennyire hülyének nézed a magyart?

Korlátozod a szabad mozgásunkat, miközben ti oda mentek ahova és amikor akartok? Te agyatlan barom! Tudjuk, hogy egy agyon gyógyszerezett skizofrén fasz vagy Napóleon komplexussal és Hitleri vénával megáldva, de ettől még a mi pénzünket zabálod te tolvaj g**i, úgyhogy ne szivass bennünket!

A saját intézkedéseid is ellent mondanak egymásnak te sügér! Kijárási tilalmat rendelsz el este 8 és reggel 5 között, hogy meggátold a vírus terjedését?! Ha tényleg csak akkor terjed,, akkor minek zárva tartani a szállodákat, kajáldákat és a kultúrát? Minek ez az online oktatási faszkodás? Miért kell a rendelőintézetek előtt az utcán állniuk hosszú tömött sorokban a betegeknek hőségben és fagyban egyaránt?

Mert neked így tetszik? Te aljas kis g**i!

Jössz ezzel a kínai vakcinával is, hogy majd a szüleinket, nagyszüleinket beoltod vele! Gázkamrát nem akarsz nekik építeni te náci szarzsák?! Szerinted a kínaiak miért rendeltek 100 millió adag Pfizert, ha olyan fasza a vakcinájuk? Te ostoba tulok! Hisz ők is tudják, hogy egy kalap szart sem ér, hiszen akkor azt használnák! Te meg 3 szoros áron vennéd meg a gagyit, hogy tömd a mocskos zsebed, meg pusztítsd azokat akik ellátást igényelnek?

Mindezt azért mert megteheted? Mert benn ülnek a csicskáid az igazságszolgáltatás minden fontos posztjában? Te poshadt lelkű bitang azt hiszed így érinthetetlen lettél?

Ébresztő komám! Zúgolódik a nép és annak elszámoltatás lesz a vége! Gondolod, hogy majd az elkötelezett szemétládáid a testükkel fognak védeni, ha felkel a magyar? Helyed sem lesz a repülőn, mert a kurva nagy potrohod miatt már tele lesz, mire odaérsz!

Szóval baráti tanácsként mondom, kurva gyorsan fejezd be a nép szivatását, mert csak te húzhatod a rövidebbet.

Ölellek.

A szüleidet is, főleg édesanyádat, akit egyre többször emlegetek.

Címkék: 

 

Kommentek

h i r d e t é s