h i r d e t é s

Csúnyán beégette magát a Hír TV - a Fidelitas közép-dunántúli elnökét kérték meg, hogy méltassa Orbán bejelentését

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Csúnyán beégette magát a Hír TV - a Fidelitas közép-dunántúli elnökét kérték meg, hogy méltassa Orbán bejelentését

2021. január 17. - 06:14

 

Csak azt felejtették el közölni, hogy Bóka Bence nem egy átlagos fiatal.

Forrás: nepszava.hu

Reméljük, Velkovics Vilmos nem abban a szellemben fogja majd oktatni a diákokat a Színház-és Filmművészeti Egyetemen, mint amit péntek este láthattunk tőle a Hír TV-ben. Az általa vezetett műsorban ugyanis kapcsolták Bóka Bencét, akit úgy konferált fel, hogy „23 éves, és már dolgozik, tehát van önálló bevétele”. Eközben pedig senki sem említette meg, hogy a "hétköznapi fiatal" a Fidelitas közép-dunántúli elnöke.

Bóka tehát úgy dicsérte a kormány intézkedését, hogy közben a nézők nem tudhatták, ő maga fidelitasos politikus. Mint kiderült, már ki is számolta, hogy az SZJA-mentesség fedezheti a havi benzinfogyasztását vagy a telefonszámláját. „Gyakorlatilag szerintem ez egy komolyabb fizetésemelésnek ér fel - írta a különös beszélgetésre felfigyelő 444. A portál cikke szerint később persze Bóka nem tudta meghazudtolni kenyéradóit, így gyurcsányozott is egy jót, valamint közölte, hogy igénybe venné a kormány összes családpolitikai juttatását. 

A történtek igen súlyos újságíróetikai aggályokat vetnek fel, de ennél még aggasztóbb, hogy - mint azt a Népszava is megírta - Velkovics Vilmos hamarosan az SZFE-n oktathatja a televíziózás alapjait. (nepszava.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s