h i r d e t é s

Dr. Révfalvi Gergely polgármesterjelölt KÖZLEMÉNYE

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Dr. Révfalvi Gergely polgármesterjelölt KÖZLEMÉNYE

2019. október 06. - 06:28

Dr. Révfalvi Gergely közleményét változtatás nélkül közöljük.

Forrás: Dr. Révfalvi Gergely / Facebook

Nem felel meg a valóságnak az Esztergomi Közös Önkormányzati Hivatal 2019. október 4. napján közzétett közleménye, amelyben az Esztergomi Közös Önkormányzati Hivatal dr. Révfalvi Gergely kampányvideójában állított tényállításait „valóságtól gyökeresen eltérő, alaptalan és hamis”-nak minősítette.

Az Esztergomi Közös Önkormányzati Hivatal szövegértelmezési problémák miatt állított valótlan dolgot dr. Révfalvi Gergely kampányvideójáról, tekintettel arra, hogy a kampányvideó nem az önkormányzati ciklus költségvetési főösszegéről szólt, hanem a 2016-2018 közötti ÍGÉRETEKRŐL és az ígéretekhez kapcsolódó, ebben az időszakban ténylegesen elköltött beruházási összegekről.

A dr. Révfalvi Gergely által állított 62.366.131.543,- Ft beígért támogatás tényszerű, ahogy az adott időszakban megvalósult 338.152.000,- Ft beruházási összeg is tényszerű, és matematikailag tényszerű az is, hogy a megvalósult összeg a beígért összegnek 0,5%-a.

Az ígéretcunami részleteit és konkrét hivatkozásait az alábbi linken tudja bárki ellenőrizni:

https://egeszesztergom.hu/igeretcunami

Magyarország Alaptörvényének IX. cikkében foglalt véleménynyilvánítási jogomnál fogva fenntartom azt a véleményemet, hogy az a polgármester, akivel az azonos jelölőszervezet (Fidesz) által állított 2/3-os többségű képviselő-testület nem tudott együttműködni, ezért a jelölőszervezet a polgármestert és a jelöltek felét nem indítja újra, az egy bukott polgármester, ezért véleményem szerint Romanek Etelka Esztergom jelenlegi polgármestere továbbra is egy bukott polgármester, ahogy az újra nem induló képviselők is bukott képviselők. És igen, megerősítem, hogy ez a véleményem nem pozitív értelemű, tehát ebben a vonatkozásban a Hivatal szövegértelmezése helyes volt.

Tisztelettel szeretném megkérni az Esztergomi Közös Önkormányzati Hivatal által kiadott közlemény elkövetőjét, hogy szándékosan, vagy a szövegértelmezési problémáiból adódó félreértések miatt választási időszakban, a választókat befolyásoló olyan közleményt ne adjanak ki, amely nem felel meg a valóságnak.

 

dr. Révfalvi Gergely

polgármester-jelölt


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s