h i r d e t é s

Dúró Dóra zokon vette, hogy Lakatos Márk "lebutikosozta" öltözködési stílusát

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Dúró Dóra zokon vette, hogy Lakatos Márk "lebutikosozta" öltözködési stílusát

2020. október 25. - 13:59

 

A stílustanácsadó és a Mark&More bloggere az Indexnek elemezte a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettesének és országgyűlési képviselőjének az öltözködését.

Dúró Dóra - Forrás: MTI

Lakatos Márk megjegyezte többek között, hogy a Dúró Dóra által képviselt politikai értékekhez "szuggesztív, erős öltözködési jelrendszert, negatív érzelmeket felkorbácsoló szetteket" várna, "katonásabb, uniformishangulatú ruhákkal operáló, szigorúbb és erőteljesebb ruhatárat, de ilyesmi nem érhető tetten az öltözködésében." Hozzátette,  "egyszer volt szerencsém hozzá, méghozzá a férjével, Novák Előddel, akivel mint Tarzan és Jane jelentek meg egy félmilitáns táborban. Dóra terepszínű bikiniben, férje hasonló fecskében volt, amivel önmaguk karikatúrájává váltak."

Azon a véleményen van Lakatos, hogy Dúró Dóra "a Parlamentbe való konzervatív dress code-ra fittyet hányó öltözködési jelrendszerrel operál." És bár közel érzi magához az erős mintákat, a 60-as évek pop-art-hangulatával, de ez a stílustanácsadó szerint nem a parlamenti folyosók viselete. Lakatos szerint ennek ellenére Dúró lehetne az, aki "meghekkeli a rendszert, aki szembemegy a politikai elvárásokkal, de nem érzek a személyiségében ilyen fricskát." Hozzátette, "olcsónak tűnik a ruhatára, hangulatában pedig a rendszerváltás körüli butikesztétikához érzem a legközelebb állónak."

Az interjúban elhangzottakra Dúró Dóra közösségi oldalán reagált. Azt írja, a stílustanácsadó  "egyébként nem trendi", és "egyáltalán nem lehet mérce". Ráadásul a politikus szerint Lakatos Márk csúsztatott, amikor "félmilitáns tábornak" nevezte a Balaton-átúszás hivatalos honvédségi sátrát. (atv.hu)

A bejegyzés teljes szövegét itt olvashatja:


 

Kommentek

h i r d e t é s