fbpx Egy elektromosautó-kereskedés, ami több ennél | CIVILHETES

h i r d e t é s

Egy elektromosautó-kereskedés, ami több ennél

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Egy elektromosautó-kereskedés, ami több ennél

2021. szeptember 14. - 10:57

 

Egy elektromosautó-kereskedéstől mit várunk el? Valószínűleg erre te is azt vágod rá, hogy lehessen elektromos autókat vásárolni. De szerencsére vannak olyan cégek is Magyarországon, ahol ennél többet nyújtanak, méghozzá jóval többet!

Forrás: 101evpark.hu

Megnézzük, hogy egy ilyen cég mit gondol ma arról, hogy mik azok a szolgáltatások, amit elektromosautó-kereskedésként nyújtania kell.

Amit minden elektromosautó-kereskedés tud

Az alapszolgáltatás természetesen a gépjárművek értékesítése. De nem mindegy, hogy milyen típusok érhetőek el a kínálatban. Vannak márkakereskedések, ott nyilván csak egy gyártóra korlátozódik a választás, míg a független kereskedéseknél szinte bármilyen típust beszerezhetsz. Ha még nem döntöttél márka szerint, csak szeretnéd felmérni a terepet, az aktuális lehetőségeket, mindenképp a márkafüggetlen helyeket javasoljuk felkeresni.

Szintén ide tartozik a különböző finanszírozási lehetőségek biztosítása. Ez mindenki érdeke. A kereskedő így több autót tud eladni, mert annak is el tud értékesíteni, aki nem tudja egyben kifizetni a teljes vételárat. Neked pedig azért jó üzlet, mert meg tudod venni álmaid elektromos autóját úgy, hogy nem kell kicsengetned egyben az árát.

Természetesen ez igaz rád, mint magánszemély, de akár mint vállalkozó, mint cégvezető is. Bármelyik is legyél, irány a 101 EV Park, ahol megveheted azt az elektromos autót, amire vágysz! Legyen szó akár olyan bevált autókról, mint a Nissan Leaf vagy a Renault Zoe. De akár olyan aszfaltszaggatókról is, mint a leggyorsabb Teslák vagy egy Porsche Taycan.

Szaktanácsadás és szervizháttér

Bár tanácsadást szinte bárhol kaphatsz, az azért nem ugyanaz, mint a szaktanácsadás. Valódi szakemberektől, valódi segítséget várhatsz. Ráadásul épp a 101 EV Parknál érhető el olyan szolgáltatás is, mellyel nem büszkélkedhet minden kereskedés: saját szervizhátterük van. Itt soron kívül el tudod intézni a kisebb szélvédő- vagy karosszéria-javításokat. De akár tárolhatod náluk a váltás szett gumikat is.

Tesla és egyéb elektromos autó bérlése

Aki szeretne egy elektromos autót vezetni, annak nem feltétlenül kell megvennie egyet. Persze kölcsön is kérheti egy haverjától, ha van olyan ismerőse, akinek van, és kölcsön is adja. De most pont nem erről van szó, hanem a bérlésről.

Sokat lehetett hallani egy időben a Tesla élményvezetésről, amikor fél-egy óráért elkértek sok-sok pénzt. Ma már ezért az összegért vagy akár még kevesebbért is bérelhetsz egész napra vagy napokra egy Teslát.

A 101 EV Parknál például van raktáron Tesla Model 3-ból több típus is. Így akár akkor is jó választás lehet a bérlés, ha még nem döntötted el, hogy melyik modellt szeretnéd. Próbáld ki mindet! Amelyiket végül megveszed, annak az árába beszámítják még a bérlés díját is!

De emellett megnézhetsz más autókat is. Volkswagen ID.3 Prot, ID.4 First Editiont, Nissan Leafet, Fiat 500e-t vagy Mini Cooper SE-t is.


 

h i r d e t é s

Kommentek