h i r d e t é s

Egy morzsányi szeretet - Ételosztással egybekötött Morzsaparti Debrecenben

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Egy morzsányi szeretet - Ételosztással egybekötött Morzsaparti Debrecenben

2020. február 12. - 15:31

 

Az Egy morzsányi szeretet Debrecenben facebook csoport új kezdeményezésként ételosztással egybekötött Morzsapartira hívja a Debrecenben és környékén élő nehéz sorsú embertársainkat, kisnyugdíjasokat, gyermekeiket nehezen nevelő családokat, utcán élő felebarátainkat.

IDŐPONT: : 2020. február 15 /szombat/ 11.00-12.00 között
HELYE: : Debrecen, Petőfi tér, az aluljáró előtti terület

Várunk mindenkit, aki számára segítséget jelent az ebéd, illetve mindaz, ami összegyűlik. Kérjük, akinek a közelében rászoruló, nehéz sorsú embertársunk él, tájékoztassa arról, hogy ezentúl rendszeresen, minden hónap utolsó előtti szombatján 11.00-órától Morzsapartira várjuk.

Örömünkre nagyrészt fiatalokból álló csapat vállalkozott arra, hogy megszervezi Debrecenben is a Morzsapartit.

Partnernek keresünk üzleteket, kereskedelmi láncokat, tehetős embereket, éttermeket, pékségeket, élelmiszer boltokat, és még sorolhatnám. Kérjük, legyenek társaink ebben a nemes ügyben.

A Morzsaparti előtti nap a szerelmespároké, Valentin nap. Kérjük a párokat tiszteljenek meg bennünket, látogassanak ki a Petőfi térre, és az egymásnak szánt ajándékok egy kis részéből élelmet,csokoládét hozzanak a rászoruló embereknek akiknek határtalan örömöt szerezhetnek.

Szívesen vesszük ha süt valaki pogácsát, kalácsot,rántott húst vagy ne adj Isten egy kis fasírtot,de ha megmaradt egy kis sajt azt is örömmel vesszük. A hétvégi családi bevásárláskor aki megteheti tegyen egy liszttel ,cukorral,felvágottal ..... többet a szatyorba mert valakinek ,valakiknek aki lehet a szomszédja és nem tudta,de szüksége van rá ,mert nélkülözik és éhezik!

Aki ételt tud kihozni február 15.-én a Petőfi térre, előzetesen jelezze.
E-mail címeink:

[email protected]
[email protected]

Aki maga kívánja a felajánlott élelmiszert a Morzsapartira kihozni, kérjük, hogy ezt február 15.-én, 10.30-ig tegye meg.

Vendégeinknek igyekszünk egy kis morzsányi szeretetet adni!

"Légy az oka annak,hogy valaki hinni tudjon a jóságban!"

Fogjunk össze a debreceni szegényekért, és közösen alkossunk egy nagyon emberit.

Az első debreceni Morzsapartira a szerkesztőség munkatársát tisztelettel meghívom. Kérem segítsenek abban, hogy a kezdeményezésről mind többen tudomást szerezzenek, eljusson a Morzsaparti híre mind több nehéz sorsú emberhez.

 

Debrecen, 2020. február 12.

Tisztelettel
Lipcsei Andrea
a Morzsaparti koordinátora


 

h i r d e t é s