h i r d e t é s

Egy percre megállt az élet Magyarországon, Németh Szilárd végre rájött…..

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Egy percre megállt az élet Magyarországon, Németh Szilárd végre rájött…..

2018. február 08. - 13:32

 

Nemzetbiztonsági bizottsági tagságával “visszaélve” próbált bizalmas információkat kikérni a “Soros-tervről” és a “Soros-hálózatról” az Alkotmányvédelmi Hivataltól az LMP-s Szél Bernadett – nyilatkozta az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának fideszes alelnöke csütörtökön a sajtónak. - írja a gepnarancs.hu.

Forrás: nepszava.hu

..és felgyúlt a pilács

Szél Bernadett olyan dologgal vádoltaták meg, aminek még csak az alapja sem létezik. Vagy, ha mégis, azt pont azokból a dokumentumokból lehetne kiolvasni, amelyeket a politikusasszony kikért. Mivel ilyen nem létezik, így ismertté sem válhat, ez logikus.
Ezért inkább bevállalta a Fidesz a másik lehetetlent, Németh Szilárd agyában világosságot gyújtott és így leleplezhette a semmit. Ez aztán a Németh-truváj!

Németh Szilárd szerint

ez egy újabb bizonyíték arra, hogy Szél Bernadett “Soros zsebében van”.

Németh bemutatta….

Na nem a bizonyítékot az állításra, amire súlyos közmilliárdokat vernek el, hanem Szél Bernadettnek a nemzetbiztonsági bizottság szocialista elnökéhez címzett levelét, melyben leírta: kezdeményezte a titkosszolgálatoknál, hogy adják ki azokat a dokumentumokat, amelyeket a testület zárt ülésén mutattak be a szolgálatok. Erre viszont azt a választ kapta, hogy azokba kizárólag a testület tekinthet be, egyedül Szél Bernadett nem.

Vagyis, ha a fideszuralta grémium kéri, akkor láthatná a képviselő is, de ők persze nem kíváncsiak semmire, csak a fizetési listájuk slejfinijére .

A kormánypárti politikus leszögezte:

amíg Szél Bernadett a “Soros-tervről” titkosszolgálati információkat akar kiszivárogtatni, addig nem járulnak hozzá ahhoz, hogy részt vegyen az ülésen. (…) bár már meghívták, Soros György még nincs ott a nemzetbiztonsági bizottság ülésén, “de az emberei már bent ülnek.

Arról sem mutatott semmit, hogy mi a bizonyítéka arra, hogy Szél szivárogtatni akart, de ezen senki nem bukott ki, nem hiányolták. És Ön? Nem kíváncsi, elhiszi bemondásra?

gepnarancs.hu


 

h i r d e t é s