h i r d e t é s

Egy újabb fideszes humorherold

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Egy újabb fideszes humorherold

2016. december 21. - 13:06
0 komment

 

A fideszes polgármester oltári poént sütött el a tanárok anyagi helyzetéről: Merci terepjáróval járnak, akkora béremelést kaptak az elmúlt években - írja az Index.

Ughy Attila - Fotó: Máthé Zoltán / MTI

Ughy Attila, a XVIII. kerület fideszes polgármestere lazázva kezdte a helyi tanároknak szervezett karácsonyi ünnepséget. Azzal indított, miután elkésett, hogy 

képzeljétek el, alig tudtam beparkolni, mert egy Mercedes terepjárónak a hátsó fele annyira kilógott az útra, hogy alig tudtam befordulni. Ekkor jutott eszembe, ja, hát pedagógusokhoz jövök köszönteni, akiknek az elmúlt években sokat emeltek a fizetésén

Mindezt egy helyi blog írta meg, a hvg pedig megkérdezte a polgármestert az egészről. Ughy azt felelte, hogy "mint minden poén, természetesen ez is túlzó; mint minden felütés, ez is inkább nagyzoló, mint pontos, de semmiképp sem tiszteletlen és nem bántó".

A politikus szerint egy ilyen belső, informális találkozón bőven van helyük a szabadabb mondatoknak, "ezek csak azokra tartoznak, akik jelen voltak”.

Az végül nem derült ki, hogy valamiféle összekacsintós önirónia volt-e az egész, vagy tényleg úgy gondolja, hogy jól keresnek a tanárok.


 

Kommentek

h i r d e t é s