fbpx Egyedi asztalt szeretnél az irodádba? | CIVILHETES

h i r d e t é s

Egyedi asztalt szeretnél az irodádba?

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Egyedi asztalt szeretnél az irodádba?

2021. szeptember 14. - 11:01

 

Ma már nem is annyira egyedi igény, ha valaki speciális asztallábbal ellátott asztalt szeretne az irodájába. Főleg nem, ha az irodája az otthonában van, és home office-ban végzi a munkáját. Ma már adott számodra is a lehetőség, hogy pont olyan asztalod legyen, amilyenre vágysz. Méghozzá elég könnyen!

Forrás: vasalatwebshop.hu

Ha viszont nem tudod, hogy milyen lehetőségeid vannak, akkor azért nehéz kreatívnak lenni és egyedit alkotni. Érdemes hát követni a trendeket, feltérképezni a lehetőségeket, és begyűjteni az ötleteket. Ezt a cikket is épp ezért írjuk neked, hogy lásd, milyen opciók közül választhatsz, és hogy mielőbb kiélhesd kreativitásod.

Lényeges a méret és az összhang

Még mielőtt megvalósítanál egy olyan asztalt, amit egy katalógusban vagy az interneten valahol láttál, gondold végig mégegyszer! Valóban meg fog felelni a te igényeidnek? Illeszkedni fog a környezetéhez? Megfelelő lesz a mérete? Csak pár kérdés, de máris számos irányba el tudsz rajta indulni, hogy egy olyan asztalt készíts, amire valóban szükséged van.

Nagyon nem mindegy az elkészítendő asztal mérete. Nem csak el kell férnie, de kellő nagyságúnak is kell lennie. A hely, ahová kerül majd, bekorlátozza a nagyságát, ez tény. Viszont lehet, nem is kell kihasználni az egész rendelkezésre álló helyet, lehet szellősebben is gondolkozni. Amennyiben egy laptopról dolgozol, nem kell nagy hely. Ha viszont van nyomtatód, lapscannered, három monitorod és számos iratod és irattartód, akkor kelleni fog a nagy pakolófelület.

Persze még ekkor is dönthetsz úgy, hogy kisebb asztalt készítesz, mert sok mindent megoldhatsz pl. egy szekrény elhelyezésével is. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy akár sarokasztalt is készíthetsz, hogy még jobban kihasználd a teret. Persze tervezésnél folyamatosan ügyelj az összhangra, hogy szemre is tetszetős legyen a végeredmény.

Felhajtható vagy fix asztalláb?

Előfordulhat, hogy csak ad hoc jelleggel használnád az új asztalod, vagy bármi miatt sűrűn el kellene pakolni, mert útban lenne. Választhatsz fix lábakat is, de egy sűrű pakolgatásra kárhoztatott asztal esetén én mindenképp a felhajtható asztallábat választanám.

Számos kiváló fix vagy felhajtható, sőt akár kerekes asztallábat is találsz a VasalatWebshopban! Ráadásul emellett a takarósapkákat is beszerezheted ugyaninnen, hogy ne látszódjon a magasság állítására szolgáló rész.

Legyen kényelmes!

Nagyon lényeges, hogy a végeredmény legyen kényelmes! Ezt már fel is írhatod az igényeid közé, mert enélkül ne is kezdj bele. Minden bútordarab csak annyira jó, amennyire kényelmes használni. Épp ezért fontos a megfelelő magasságot belőni, vagy azt időben eldönteni, hogy felhajtható vagy kerekes lesz-e esetleg az asztal.

Ne feledkezz meg ugyanakkor a székedről sem! Hogy valóban kényelmesen tudd használni az új asztalt, szükséged lesz egy hosszú távon is nagyon kényelmes ülőalkalmatosságra. Enélkül csak szenvednél.


 

h i r d e t é s

Kommentek