h i r d e t é s

Éjjel egyedül sétálókra vadásznak Győrben

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Éjjel egyedül sétálókra vadásznak Győrben

2020. február 12. - 11:07

 

A 23 éves fiatalembert szinte a felismerhetetlenségig összeverték az ismeretlen támadók, nem ez volt az első ilyen eset. - írja az nlcafe.hu.

Illusztráció: pixabay.com

Egy népszerű győri szórakozóhelyről gyalog indult haza egy 23 éves férfi, amikor két idegen hátulról leütötte, kirabolta, közben pedig úgy összeverték, hogy eltört az arccsontja

– írja a Ripost. A lap szerint nem ez volt az első hasonló támadás Győrben, arra gyanakszanak, hogy egy csoport szervezetten vadászhat az éjszaka egyedül sétáló fiatalokra. 

A 23 éves Szabolcs a Győrhöz közeli Tétről indult el egy szórakozóhelyre, ahol több órát töltöttek el, gond nélkül. Amikor hazafelé indultak volna, kiderült, hogy nincs elég hely az autóban, amivel jöttek, így Szabolcs a közeli buszmegálló felé indult, amikor két ismeretlen férfi tüzet kért tőle. 

A fiatalember megállt, ám amikor tovább indult volna, hátulról leütötték és a földön fekvő férfit ütni-rúgni kezdték. A kórházban később kiderült, hogy eltört az arccsontja és agyrázkódást is kapott a veréstől. A földön fekvő emberhez senki sem ment oda, így egy kis idő elteltével Szabolcs a saját lábán ment el a közeli buszmegállóhoz, hogy segítséget kérjen. 

A helyszínre érkező mentők hivatalból feljelentést tettek, ekkor derült ki, hogy a támadók elvették a fiatalember iratait, a pénzét, a telefonját, sőt még a szemüvegét is. 

A lap megkereste a férfi édesanyját is, aki azt mondta, másik fiát is hasonló módon támadták meg, a rendőröktől pedig megtudta, hogy 2-3 tagú csoportok szinte szabályosan vadásznak az éjszaka egyedül sétálókra. A rendőrök szerint a támadók pontosan tudják, hol vannak a térfigyelő kamerák és ott támadnak, ahol nem készül róluk felvétel. 

nlcafe.hu


 

h i r d e t é s