h i r d e t é s

Elszegényedett a nagymenő Youtuber, minden pénzét kriptovalutába fektette

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Elszegényedett a nagymenő Youtuber, minden pénzét kriptovalutába fektette

2022. június 20. - 12:41

Testvére állítása szerint "eléggé le van égve".

Forrás: Dexerto

Saját testvére, Logan Paul árulta el a nyilvánosságnak egy podcastben, hogy testvére, a jelenleg leginkább boxkarrierben utazó Jake minden pénzét bitcoinba és egyéb kriptovalutákba fektette, amelyek értéke az elmúlt hetekben elég nagyot zuhant.

A téma úgy jött elő, hogy a két műsorvezető arról beszélt, mekkora vagyont szerzett Jake a boxgyőzelmeivel. Olyan 40 millió dollárról beszélünk. Azonban Logan szerint minden nyereményt kriptóba fektetett Jake, és állítása szerint szegény lett.

Bár lehetséges, hogy Logan túloz testvére pénzügyi helyzetéről, hiszen a közelmúltban a legjobban fizetett 10, huszonöt év alatti sportoló közé került, illetve Youtube karrierjével is komoly pénzeket keres, de úgy látszik, vagyonának nagy része eltűnt a tőzsdén.

Ha valaki nem követné, a Bitcoin ára másfél éve nem volt olyan alacsony, mint most. A 2021-es csúcshoz képest több mint értéke harmadát elveszítette, és már "csak" 20 ezer dollárt ér belőle egy darab. A bitcoinnal párhuzamosan pedig az összes többi kisebb és nagyobb kriptovaluta is zuhan, és kérdés, van-e még bennük szufla egy újabb emelkedéshez.
(Ladbible) / noizz.hu


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s