h i r d e t é s

Emberöltős fideszes uralom következik?

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Emberöltős fideszes uralom következik?

2018. április 19. - 18:55

 

Az ellenzéki pártok ideológiai megosztottságukat és politikai rugalmatlanságukat már több választáson bebizonyították.

Forrás: Facebook

"Sajnos hiába várjuk, hogy majd az ellenzéki pártok 4 év múlva összefognak és leváltják a csaló fideszt, mivel olyan ideológiai különbségek vannak közöttük, ami kizárja a teljes együttműködést.

Láthatóan a céljuk csak annyi, hogy növeljék a képviselői létszámukat és legyőzhessék a konkurens ellenzéki pártokat. Ezt a politikai rugalmatlanságot, impotenséget már több választáson bebizonyították, 4 év múlva is ugyanez fog történni mint most, miért történne másképpen, mindig lesz olyan párt amelyiket befolyásolni tud a fidesz és netán le is tudja fizetni, azért, hogy önállóan induljon. 

Orbánék ma már feltünően lekezelőek (bunkók) az ellenzékkel, túlzottan magabiztosak, valószínűleg tudatára ébredtek, hogy ilyen csalafinta nemtelen félrevezető eszközökkel média túlsúllyal és képükre írt jogszabályokkal bármikor megtudják nyerni a választást.

Az optimizmusuk szólhat annak is, hogy rájöttek hogyan tudnak programozókkal belenyúlni és megváltoztatni az eredményeket, volt ki segítsen nekik, hiszen Putyin sem véletlenül nyer nagy arányban évtizedek óta oroszban." (Facebook)


 

h i r d e t é s