fbpx Ennél szemetebb lopást nehéz elképzelni | CIVILHETES

h i r d e t é s

Ennél szemetebb lopást nehéz elképzelni

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Ennél szemetebb lopást nehéz elképzelni

2021. március 07. - 09:50

 

Egy háromgyerekes családnak leégett a háza, de nem ez volt a legrosszabb, ami történt velük.

Forrás: Kiro7 televízió

A Washington állambeli Tacoma városágban élő Roxanne De Los Reyes három kislányával úton volt, amikor Facebook-fotókról megtudta, hogy lángol az otthonuk. Amikor visszatértek, a ház, benne mindenükkel, teljesen kiégett, de legalább három macskájukat élve találták meg – írta a Kiro7 televízió.

A következő napokban a nő – akinek férje akkor éppen a Bering-tengeren dolgozott egy halászhajón – a romokat kutatta, hogy kimentsen onnan mindent, ami megmaradt. Elektronikai eszközöket, videójátékokat, gyermekei iskolai laptopjait, televíziókat, két ékszeres dobozt. Majd mindent a garázsban gyűjtött össze.

Azonban nem sokáig örülhettek. Másnap ismeretlenek betörtek a garázsba, és minden értékes dolgot elloptak, ami nem semmisült meg a tűzben: gyerekjátékokat, laptopokat, elektronikai eszközöket. És még a család autójának ablakát is betörték.

De ez még mindig nem a vége volt a szenvedésnek. De Los Reyes a Kiro7-nek elmondta: "Előző este visszajöttek és újra betörtek. És tüzet is gyújtottak."

A kirámolt garázsban ugyanis egy halom hamut találtak, ami azt mutatta, hogy a betörők valamit ott elégettek. Emellett valaki még bele is ürítette székletet egy félretett hűtőládába.

A nő elmondása szerint akkor már csak nevetni tudtak, amikor észrevették, hogy valaki a házból ellopta a mosóport is. (24.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s