h i r d e t é s

Esztergomban használható a világ egyik legbénább körforgalma

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Esztergomban használható a világ egyik legbénább körforgalma

2018. december 03. - 18:14

 

Az elfuserált körforgalom mellett megépült a világ egyik legjobban kivilágított pihenőparkja is

"A fejlesztések az Innovációs és Technológiai Minisztérium megbízásából, a NIF Zrt. beruházásában hazai és uniós forrás felhasználásával valósulnak meg."

- a valóságban pedig ismét sikrült bizonyítani, hogy minden olyan lesz, amilyen.

1. Rossz helyre épült körforgalom

Miután bagóért sikerült eladnia a képviselő-testületnek a Magvető szobort, semmi akadálya nem lehetett annak, hogy a Magvető szobor helyére körforgalom épüljön. Már a terveket elnézve sejthető volt, hogy egészen egyszerűen a tervezett körforgalom sehogyan sem fog odaférni, akkor is megépült.
A megépült körforgalomról és az általa okozott közlekedési agyrémről már korábban írtunk.


Ahol a kerékpárost látja, az az Ady Endre utca. Ahhoz, hogy bekanyarodhassunk onnan, ahol állunk, először elmegyünk jobbra, majd az első lehetőségnél visszafordulunk és megint jobbra.

2. A csatornafedél, mint ősi ellenség

3. A világ legjobban kivilágított parkja

"Mindenki azzal főz, amilye van" - tartja a mondás. Jelen esetben a parkot kialakító szakembereknek két valamilyük volt. Kő és lámpa.
Persze ne feledkezzünk meg a parkosításról se, a gondosan kialakított zöldfelület néhány éven belül apokaliptikus dzsunegellé válhat - ha a MÁV itt is a sok éves gyakorlatát követi.

A 50*30 m2-es parkocskát alaposan kistafírozták kandelláberekkel. Vicc, hogy közben több közvilágítás nélküli utcája van Esztergomnak.

és ahol a fejlesztés véget ér...


 

h i r d e t é s