h i r d e t é s

Ez a liberálfasiszta tempó

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Ez a liberálfasiszta tempó

2015. december 18. - 12:46
0 komment

 

Ez a liberálfasiszta tempó, ahol egy véleményért, egy vágy megfogalmazásáért, egy „én így gondolom”-ért nem egy „nem értek egyet”, hanem a legdurvább személyeskedő mocskolódás jár.

Azért az elképesztő, amit a Kövér-beszédre és Ákos nyilatkozatára tüzet nyitó véleményterrorista társaság művel. Vagy értelmezési nehézségeik vannak, vagy a szokásos, szándékos hazugság és belemagyarázás van megint, lásd még köteles beszéd. Nem lenne érdekes ez, de jócskán túlmutat a dolog önmagán. Elsősorban véleményterroristáinknak köszönhető, hogy a Fidesz megfeledkezhet önmagáról, olyan erős. Hogy harácsolhatnak akár a legfelsőbb szinteken is. (Pont nem Kövér egyébként.) Azt a bezárt, hazug, szabadságot tagadó légkört, azt az élettől elrugaszkodott semmit ugyanis nem lehetne elviselni, amit véleményterroristáink képviselnek.

Ez a liberálfasiszta tempó, ahol egy véleményért, egy vágy megfogalmazásáért, egy »én így gondolom«-ért nem egy »nem értek egyet«, hanem a legdurvább személyeskedő mocskolódás jár, ráadásul nem is az elhangzottakra reagálva, hanem arra, ami nem hangzott el, de belemagyarázták gyorsan - ez tehát nem csak genderőrültjeinket lehetetleníti el, de az értelmes beszédet, a fontos közös ügyek megvitatását is. Lehet, hogy mégiscsak írnom kell majd a témáról egy nagyot. Pedig nem akartam. Eskü nem.

 

mandiner.hu


 

h i r d e t é s