h i r d e t é s

Ezért borítja már most karácsonyi díszítés az Andrássy utat

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Ezért borítja már most karácsonyi díszítés az Andrássy utat

2019. október 08. - 11:55

 

Úgy néz ki, a karácsony szelleme máris beköltözött az Andrássy útra. - írja a blikk.hu.

Illusztráció: nlcafe.hu

Ugyan még csak október eleje van, az Andrássy út máris a szeretet ünnepének lázban ég. Az Index azt írja, a karácsonyi fények - minden bizonnyal szerda hajnalban - kerültek fel az Andrássyn a fákra, mégpedig az önkormányzati választások miatt. A fotó a linkre kattintva érhető el. Szeptember elején egyébként a Keleti pályaudvarnál is feldíszítettek egy hatalmas karácsonyfát.

A portál erről a BDK Budapesti Dísz- és Közvilágítási Kft. ügyvezetőjétől, Pap Zoltántól értesült.

Az idei év önkormányzati választási év, ezért azon egyedi időszakok közé tartozik, amikor értelemszerűen a karácsonyi önkormányzati pályázatok előkészítése háttérbe szorul, ezért azokat a munkákat, amelyeket közszolgáltatási feladatunk keretében kell elvégeznünk időben, előre kell sorolnunk és a szokásosnál korábban kell megkezdenünk. Egyéb módon nem tudnánk biztosítani, hogy december 1-re a város egészében elkészüljenek a karácsonyi díszvilágítási szerelések

- olvasható a levélben, amiben többek között arról is szót ejtettek, hogy nem kockáztathatták, hogy az adventi időszakra ne készüljön el időben a világszínvonalú díszvilágítás.

blikk.hu

 


 

Kommentek

h i r d e t é s