h i r d e t é s

Ezért éri meg együttműködnöd egy munkaerő-közvetítő céggel

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Ezért éri meg együttműködnöd egy munkaerő-közvetítő céggel

2023. december 07. - 10:05

Vállalatod német nyelvterületre toborozna embereket, de még nem sikerült megtalálnotok a legmegfelelőbb jelölteket? A folyamatot nagyban felgyorsíthatod egy kifejezetten munkaerő-közvetítésre szakosodott csapattal. Meg is mutatjuk, hogyan!

Forrás: egyuttnemetul.hu

Csapattagot találni nem is olyan könnyű

Még annak ellenére sem, hogy a koronavírus-járvány okozta munkaerőhiány szép lassan túlkínálattá alakult. Kevés azonban az olyan szakember, aki egészen pontosan azt akarja, ami leendő munkaköre lenne – főképp, ha ez külföldre költözéssel is jár.

Az Együtt Németül munkaerő-közvetítés szolgáltatásával épp ezt a folyamatot hivatott megkönnyíteni. Ők biztosítják, hogy pontosan az a jelölt kopogtasson be hozzád a kezdés napján, aki vállalatod legjobb “befektetésének” bizonyul majd.

De milyen is egy jó jelölt egy németországi, svájci vagy ausztriai munkára? Aki pontosan olyan végzettséggel vagy tapasztalattal rendelkezik, ami az álláshirdetésben szereplő elvárás – ha pedig nem, gyorsan és szívesen tanul. Aki képes vállalni mindazt, ami a kiutazással, az új helyre történő beilleszkedéssel, és az esetleges, kezdeti nyelvi nehézségekkel járna. És aki – végső soron – hosszú távon is egy megbízható, empatikus csapattagnak bizonyul majd, akivel öröm együtt dolgozni.

Tehát egy olyan illető, aki jó eséllyel nem mond majd fel hónapok múlva, hogy újra meg kelljen hirdetni pozícióját.

Egy profi fejvadászcsapat 3 nagy előnye

1. A problémás jelöltek kiszűrése

Egy előzetes felmérés során elébe megy annak, amin a legtöbb munkaerő-felvételi eljárás megbukik. Azaz: kellő odafigyeléssel feltérképezi a jelölt személyiségét, vágyait, és azt, hogy mindez összeegyeztethető-e céged értékeivel és elvárásaival.

2. Nem árul zsákbamacskát

Az érdeklődők gyakori problémája szinte mindenhol, hogy nem tudnak kalkulálni előre a fizetésekkel. Egy gyakorlott HR-es azonban el tudja érni, hogy a cég által kínált és az álláskeresői bérigény közeledjenek egymáshoz. Így hozzád már csak azok a jelöltek jutnak el, akik pontosan tájékoztatva lettek a munka minden fontos részletéről.

3. Segít a szervezésben

Egy külföldi munkavégzés számos papírmunkával, egyeztetéssel és – mondjuk ki – kockázatvállalással jár, mindkét fél részéről. Egy közvetítő cég segít a rizikókat minimalizálni. Segíti a kiválasztott jelölt belépését, beilleszkedését, miközben garanciát vállal arra az esetre is, ha mégsem válna be az illető.

Együtt a jelöltkeresésben is

Az Együtt Németül havonta több mint 300.000 olyan, németül tanuló önképzését segíti, akiknek vagy már német nyelvterületen van munkája, vagy a későbbiekben ott vállalna állást. Tapasztalt, 10 éves fejvadászi múlttal rendelkező csapatuk sikerdíjas alapú munkaerő-közvetítést, weboldalukon pedig hirdetési lehetőséget is kínál.